Stabilní společnost, na trhu působí již přes 24 let. Velice férové a slušné jednání nadřízených i celého managementu firmy. Oceňuji důvěru mezi oběma stranami. Panuje tu přátelská atmosféra na pracovišti, chodíte do práce zkrátka rádi. Možnost přijít s vlastními nápady, které se skutečně realizují.
Vstřícnost mé přímé nadřízené. Možnost HO, myslí na nás i jako na rodiče. Kurzy ENG i DE. Krásné prostory. Nové výzvy každý den.
Občas by to chtělo rychlejší a více přímou komunikaci napříč firmou.
Neformální pracovní atmosféru
V CN si nehrajeme na dress code. Když máte chuť si dát kávu, tak si ji dáte. Když máte chuť chvíli vypnout z projektu, tak vypnete u xboxu, kulečníku, šipek nebo posezením s kolegy (= přáteli). Občas tady potkáte psa, děti a i rybičky.
Máme myslím příjemně zařízené pracovní místo. Když nás nebaví sedět za stolem, tak jdeme pracovat vleže na gauč, posedět si do ušáka nebo i postát ke zvedacím stolům.
- Pozitivní neformální atmosféra, žádný dress code, každý čtvrtek "snídaně s kolegy".
- Velmi snadná domluva na organizačních věcech (přesun dovolené je otázka naklikání nového termínu v interní aplikaci), velká vstřícnost k rodinnému životu - pokud děti onemocní, jen napíšu email/skype, že budu pracovat z domu.
- Strategická poloha kanceláří blízko Václaváku (všechna metra).
- Vybavenost kanceláří - k dispozici výborná káva, gauče, sedací míče, hrazda (pravda, pro menší postavy), sprchy (hodí se, pokud přijedete do práce na kole).
- Velmi milí a obětaví lidé v HR
- Projekty jsou velmi různorodé, ten náš se drží na konzervativní technologické špičce.
Těch zvedacích stolů by mohlo být k dispozici víc :-)
U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?