Jsem spokojená s firemní kulturou: otevřená komunikace, normální milí a sympatičtí lidi, chuť věci měnit a posunovat, převzít zodpovědnost, spolupráce a vzájemná pomoc jak interně v rámci Česka a Slovenska, tak v rámci regionu. Zajímavé úkoly, pořád něco nového, nikdo se tu nenudí.
Práci v mezinárodním prostředí
V rámci lokální pobočky fungujeme v češtině a slovenštině, ale spolupráce s kolegy na regionu a ve skupině (tj. ve Francii) je nutná a relativně častá (záleží na pozici).
Celosvětově zavedná firma, stabilně dobré finanční výsledky, loajální klienti.
Zázemí mezinárodní korporace ale stále solidní míra lokální/regionální autonomie.
Středně veliký kolektiv, takže není problém zná všechny.
Příjemní a odborně velice zdatní kolegové z různých oborů.
Pozvolna postupující centralizace
Skupina stále úplně nezvládla integraci desítek, dříve samostatných, firem
IT systémy by mohli fungovat lépe - jako asi všude
Pružnou pracovní dobu
Záleží od konkrétní pozice a manažera ale v zásadě je flexibilita pracovní doby velice dobrá. Poměr office/home office je stanoven na 3:2
Práci v mezinárodním prostředí
Nadnárodní skupina kótovaná na pařížské burze s globálním businesem a sítí poboček po celém světě. Mezinárodnímu prostředí a interakci se nelze vyhnout na žádné pracovní pozici. Základním komunikačním jazykem je angličtina a její znalost je naprosto nezbytná.
Prima kolegové, kteří si vzájemně pomáhají. Malý kolektiv, člověk může poznat každého osobně. Snaha posunovat věci stále dopředu. Jasné nastavení cílů a úkolů. Flexibilita pracovní doby. Možnost pracovat 3 dny v týdnu z home office. Možnost využívání angličtiny v práci.
Nadřízený je skvělý leader, kompetentní, empatický.
Pracuji s lidmi, kteří umí a mám prostor pro odborný růst.
Práce je velmi pestrá a kreativní.
Moje nápady nacházejí odezvu.
Mohu uplatnit angličtinu
Velká spokojenost s náplní práce – je velmi různorodá, s možností učit se nové věci a zapojit se do mezinárodních projektů. Oceňuji možnost komunikace v rámci regionu i celé skupiny. Velkým plusem je časová flexibilita, lidský přístup, milí kolegové a dobrý work-life balance. Také si cením možnosti částečného úvazku.
Pokud bych měla něco navrhnout ke zlepšení, byla by to větší angažovanost kolegů v neformálním dění ve firmě.
Rozmanitou práci
V rámci své role se věnuji náboru, onboardingu, administrativě, podpoře zaměstnanců, organizaci školení, spolupráci s manažery i komunikaci s externími partnery. Každý den je jiný – někdy řeším strategičtější otázky, jindy praktické provozní záležitosti. Díky tomu mám možnost neustále se učit, rozvíjet své dovednosti a zároveň mít přímý dopad na spokojenost a rozvoj lidí ve firmě.
Volnost a samostatnost
Na své pozici mám naprostou důvěru svého nadřízeného, což mi umožňuje samostatně rozhodovat o svěřené oblasti a nést za ni plnou odpovědnost. Tato autonomie mi dává prostor realizovat vlastní nápady, organizovat si práci podle sebe a zároveň růst profesně i osobnostně.
Zaujala / nezaujala vás firma Coface Czech Services spol. s r.o.?