Coface Czech Services spol. s r.o.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení

Jsem spokojená s firemní kulturou: otevřená komunikace, normální milí a sympatičtí lidi, chuť věci měnit a posunovat, převzít zodpovědnost, spolupráce a vzájemná pomoc jak interně v rámci Česka a Slovenska, tak v rámci regionu. Zajímavé úkoly, pořád něco nového, nikdo se tu nenudí.

Práci v mezinárodním prostředí
V rámci lokální pobočky fungujeme v češtině a slovenštině, ale spolupráce s kolegy na regionu a ve skupině (tj. ve Francii) je nutná a relativně častá (záleží na pozici).

Celosvětově zavedná firma, stabilně dobré finanční výsledky, loajální klienti.
Napsáno:duben 2025

Skvělé pracovní prostředí (nové moderní kanceláře) s širokou možností využití home office Příjemní spolupracovníci, velmi podporující Propracovaný onboarding systém Sofistikované produkty, digitální podpora
Centralizovaný management
Napsáno:září 2023

Zázemí mezinárodní korporace ale stále solidní míra lokální/regionální autonomie. Středně veliký kolektiv, takže není problém zná všechny. Příjemní a odborně velice zdatní kolegové z různých oborů.
Pozvolna postupující centralizace Skupina stále úplně nezvládla integraci desítek, dříve samostatných, firem IT systémy by mohli fungovat lépe - jako asi všude

Pružnou pracovní dobu
Záleží od konkrétní pozice a manažera ale v zásadě je flexibilita pracovní doby velice dobrá. Poměr office/home office je stanoven na 3:2

Práci v mezinárodním prostředí
Nadnárodní skupina kótovaná na pařížské burze s globálním businesem a sítí poboček po celém světě. Mezinárodnímu prostředí a interakci se nelze vyhnout na žádné pracovní pozici. Základním komunikačním jazykem je angličtina a její znalost je naprosto nezbytná.
Napsáno:září 2023

skvělá příležitost ověřit si své vlastní schopnosti a dovednosti; zaměstnavatel vytváří prostor pro samostatné rozhodování, kreativitu. Nabízí zajímavé benefity srovnatelné na trhu
příliš častá fluktuace na některých pozicích
Napsáno:září 2023

kolektiv je moc fajn a ani benefity nejsou špatný
nic takového není
Napsáno:září 2023

Flexibilita práce na práci na dohodu Home office
Napsáno:květen 2023

Prima kolegové, kteří si vzájemně pomáhají. Malý kolektiv, člověk může poznat každého osobně. Snaha posunovat věci stále dopředu. Jasné nastavení cílů a úkolů. Flexibilita pracovní doby. Možnost pracovat 3 dny v týdnu z home office. Možnost využívání angličtiny v práci.
Napsáno:leden 2022

Nadřízený je skvělý leader, kompetentní, empatický. Pracuji s lidmi, kteří umí a mám prostor pro odborný růst. Práce je velmi pestrá a kreativní. Moje nápady nacházejí odezvu. Mohu uplatnit angličtinu
Napsáno:leden 2022

Fajn komunikace.Lidsky přístup .
Nekdy jsem si nebyla jista uprinosti celkove.
Napsáno:srpen 2019

Velká spokojenost s náplní práce – je velmi různorodá, s možností učit se nové věci a zapojit se do mezinárodních projektů. Oceňuji možnost komunikace v rámci regionu i celé skupiny. Velkým plusem je časová flexibilita, lidský přístup, milí kolegové a dobrý work-life balance. Také si cením možnosti částečného úvazku.
Pokud bych měla něco navrhnout ke zlepšení, byla by to větší angažovanost kolegů v neformálním dění ve firmě.

Rozmanitou práci
V rámci své role se věnuji náboru, onboardingu, administrativě, podpoře zaměstnanců, organizaci školení, spolupráci s manažery i komunikaci s externími partnery. Každý den je jiný – někdy řeším strategičtější otázky, jindy praktické provozní záležitosti. Díky tomu mám možnost neustále se učit, rozvíjet své dovednosti a zároveň mít přímý dopad na spokojenost a rozvoj lidí ve firmě.

Volnost a samostatnost
Na své pozici mám naprostou důvěru svého nadřízeného, což mi umožňuje samostatně rozhodovat o svěřené oblasti a nést za ni plnou odpovědnost. Tato autonomie mi dává prostor realizovat vlastní nápady, organizovat si práci podle sebe a zároveň růst profesně i osobnostně.
Napsáno:červen 2025

Zaujala / nezaujala vás firma Coface Czech Services spol. s r.o.?