Oceňuji, že mi vychází, můj nadřízený, vstříc když potřebuji.To je bohužel, v současné době jediné,co považuji za benefit.
A další, můj osobní benefit je, že nemusím dojíždět a výplatu mám včas. Bohužel mi poslední dobou chybí motivace,kterou zaměstnavatel nenabízí.
Rozhodně bych vylepšila zájem zaměstnavatele o zaměstnance,motivaci a lepší přístup.
Chybí mi zodpovědný přístup a pracovní nasazení, některých kolegů.A nechuť řešit problémy, které vznikají během výroby.
Práci, co dává hlubší smysl
Výrobní sortiment v této firmě, pomáhá spoustě lidem aby jejich pohyb byl bez bolestí a život radostnější. Motem firmy je: "Vracíme radost z pohybu". A to dává smysl.
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Vychází vstříc rodičům dětí. Není zde problém, zkráceného úvazku, úpravy pracovní doby aby to vyhovovalo oběma stranám. Zkrátka lidský přístup.