Home office zde není prázdná fráze.
Díky firemní kultuře založené na vzájemné důvěře je možné pracovat často z domova a lépe tak zvládat pracovní i rodinný život.
Práce je dynamická, projekty jsou opravdu velké, rozmanité a zajímavé.
Společnost podporuje vzdělávání.
Kanceláře jsou řešené jako open space, což obecně vnímám jako velkou nevýhodu. Kolegové jsou ale opravdu skvělí, takže i v open space nemám problém soustředit se na práci.
V celé společnosti panuje velmi lidský přístup a jsem rád, že jsem se rozhodl zde pracovat.
Již zmíněný open space - není to moje preference, ale nevnímám to jako problém.
Na některých projektech je náročnější časová koordinace s profesemi. Ale to je obecný problém v projekci.
Naučil jsem se pracovat s novými softwary.
Možnost účastnit se jednání s klienty, podívat se na realizované zakázky.
Benefit beru možnost práce na Home office.
Chybími nějaký osobní prostor, kde bych si mohl odložit nějaké věci.
Ocenil bych jako benefit Multisportku.
Flexibilita (vychází se vstříc individuálním potřebám)
Možný home-office
Důvěra mezi kolegy
Dobrá atmosféra
Zajímavé projekty
Poloha centrály
Občerstvení na pracovišti
Mimopracovní akce
Přetížení lidí na manažerských postech a někdy nedostatečný feedback a rozvoj podřízených (1-1 meetings apod.)
Téměř žádné benefity (Multisport karta, příspěvek na penzijko apod.)
Někdy je nárazově problém s prostorem a zasedacím pořádkem na centrále kvůli umístění věršiny lidí na externích projektech
Firma je spíše pro pokročilejší pracovníky, není zde příliš stážistů či studentů (to není až tak nevýhoda, zkrátka to není ani moc možné)
V OM Consulting oceňuji práci na zajímavých zakázkách, výborný kolektiv kolegyň a kolegů, příjemné prostředí a současně i možnost práce z "domova". Zároveň vítám podporu v profesním růstu, přístup k nejmodernějšímu soft. vybavení, atp.
Občas mi vadí zvýšený "cvrkot" společné halové kanceláře při potřebě vyššího soustředění na práci, ale to prostě patří k životu. Kompenzuji si to prací na HO, takže s tím takový problém nemám.