Dá se skloubit práce se soukromím životem. Dále co se týká nových věcí jako je ACC, kde to člověku usnadní papírování. Rozvíjení různých školení.
Asi jen s malou zpětnou vazbou na projekt od PM. Nemyslím PM na stavbě
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:leden 2026

Home office zde není prázdná fráze. Díky firemní kultuře založené na vzájemné důvěře je možné pracovat často z domova a lépe tak zvládat pracovní i rodinný život. Práce je dynamická, projekty jsou opravdu velké, rozmanité a zajímavé. Společnost podporuje vzdělávání. Kanceláře jsou řešené jako open space, což obecně vnímám jako velkou nevýhodu. Kolegové jsou ale opravdu skvělí, takže i v open space nemám problém soustředit se na práci. V celé společnosti panuje velmi lidský přístup a jsem rád, že jsem se rozhodl zde pracovat.
Již zmíněný open space - není to moje preference, ale nevnímám to jako problém. Na některých projektech je náročnější časová koordinace s profesemi. Ale to je obecný problém v projekci.
Napsáno:leden 2026

Dynamicky se rozvíjející společnost, která na sobě neustále pracuje.
Nemám žádné problémy se spokojeností.
Napsáno:leden 2026

Férový přístup, zázemí a komfort na pracovišti
Vse ok
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:leden 2026

Naučil jsem se pracovat s novými softwary. Možnost účastnit se jednání s klienty, podívat se na realizované zakázky. Benefit beru možnost práce na Home office.
Chybími nějaký osobní prostor, kde bych si mohl odložit nějaké věci. Ocenil bych jako benefit Multisportku.
Napsáno:leden 2026

Flexibilita (vychází se vstříc individuálním potřebám) Možný home-office Důvěra mezi kolegy Dobrá atmosféra Zajímavé projekty Poloha centrály Občerstvení na pracovišti Mimopracovní akce
Přetížení lidí na manažerských postech a někdy nedostatečný feedback a rozvoj podřízených (1-1 meetings apod.) Téměř žádné benefity (Multisport karta, příspěvek na penzijko apod.) Někdy je nárazově problém s prostorem a zasedacím pořádkem na centrále kvůli umístění věršiny lidí na externích projektech Firma je spíše pro pokročilejší pracovníky, není zde příliš stážistů či studentů (to není až tak nevýhoda, zkrátka to není ani moc možné)
Napsáno:leden 2026

Komunikativní přístup. Přátelská atmosféra.
Zpětná vazba.
Napsáno:leden 2026

Férovost a perfektní vztahy mezi spolupracovníky.
Málo společných akcí mimo pracovní prostředí se spolupracovníky

Osobni pristup
Ne
Napsáno:leden 2026

V OM Consulting oceňuji práci na zajímavých zakázkách, výborný kolektiv kolegyň a kolegů, příjemné prostředí a současně i možnost práce z "domova". Zároveň vítám podporu v profesním růstu, přístup k nejmodernějšímu soft. vybavení, atp.
Občas mi vadí zvýšený "cvrkot" společné halové kanceláře při potřebě vyššího soustředění na práci, ale to prostě patří k životu. Kompenzuji si to prací na HO, takže s tím takový problém nemám.
Napsáno:leden 2026
Zaujala / nezaujala vás firma OM Consulting s.r.o.?