Komunikace a spolupráce se zákazníky v tomto oboru je výborná.
Produkty firmy jsou kvalitní a zákazníci jsou s nimi spokojeni.
Jezdíte novým autem.
Časová flexibilita
Zkostnatělost firmy
Nové nápady jsou spíše k smíchu
Lenost některých kolegu a potřeba hodit práci na někoho jiného
Žádné benefity
Velká fluktuace, často odchází šikovně lidé a dlouho trvá než se nový člověk zaučí
Reca je firma plná nápomocných a milých kolegů, kteří jsou profesionálové ve svých oborech. Od začátku jsem se cítila, že do týmu patřím a zapadám. Z předchozích zkušeností vím, že v práci je to hodně o lidech a tady je opravdu skvělý kolektiv. Zároveň mám možnost posouvat se ve svých dosavadních dovednostech a neustále se učím nové věci, což mi dodává motivaci. Oceňuji také možnost výuky cizích jazyků a příjemné pracovní prostředí.
Ocenila bych stravenkový paušál namísto dosavadního systému přispěvků na stravování.
RECA si váží svých zaměstnanců. Podpora ze strany vedení je až neuvěřitelná.
Formou různých akcí, dárku a prémii.
Nikdo na vás nekřičí když se vamczrovna nedaří ba naopak vás vedení podporuje a snaží se vás pozitivně povzbudit.
Plat by mohl být lehce větší v dnešní době při nástupu , pokud si ve firmě vybudujete silnější pozici tak s ni roste mzda. Ve finálním výsledku si můžete během pár měsíců vydělat velmi zajímavou mzdu.