Find out how your ideas match what employees of this company say.
Just 3 minutes
Firma nabízí velmi zajímavé bonusy a provize.
Čím více uděláš, tím více dostaneš.
Nováčci mají jistotu garantovaného platu a dost času na to vybudovat region.
Vysoká kvalita zboží za rozumnou cenu.
Velká výhoda oproti konkurenci je ta, že můžeme jezdit prodávat do všech oborů.
Dlouhodobě spokojení zákazníci
Jsem spokojený se svou prací, rád se setkávám s lidmi, rád obchoduji, dělám obchod celý život a naplňuje mně to.
Vážím si zázemí firmy i přístupu a spolupráce se všemi
kolegy jak v terénu tak ve vnitřní službě, včetně vedení🤗
Za těch 20 let, co jsem u firmy, nemám žádnou negativní zkušenost.
Férový přístup, intenzivní školení na centrále, pravidelná online školení na nové produkty, vždy ochota pomoci ze strany vedoucího, kolegů obchodníků, produktových manažerů, vnitřní služby. Garantovaný plat pro nováčka první 3 roky.
Není to nic proti firmě, spíše upozornění pro nové uchazeče - opravdu si zkuste velmi reálně představit celý den v autě a u mnoha zákazníků, ze začátku jde téměř o čistou akvizici. Jen toho, kdo je ryzí obchodník, to bude skutečně bavit.
Firma, kde pro obchodníky připraví prodejní podporu na profesionální úrovni a máte možnost si vydělat velmi pěkně peníze. Je zde důvěra vedení, kdykoli se můžete svěřit s problémem a požádat o pomoc. Kdo pracoval jako obchodník, tak toto hodně ocení. Dobrý obchodník odtud neodchází.
Možná by byly fajn další benefity - třeba příspěvek zaměstnavatele na penzi
Reca je firma plná nápomocných a milých kolegů, kteří jsou profesionálové ve svých oborech. Od začátku jsem se cítila, že do týmu patřím a zapadám. Z předchozích zkušeností vím, že v práci je to hodně o lidech a tady je opravdu skvělý kolektiv. Zároveň mám možnost posouvat se ve svých dosavadních dovednostech a neustále se učím nové věci, což mi dodává motivaci. Oceňuji také možnost výuky cizích jazyků a příjemné pracovní prostředí.
Ocenila bych stravenkový paušál namísto dosavadního systému přispěvků na stravování.