Přístup vedení je velmi špatný. Hrají si na přátelskou atmosféru, ale vše je jen přetvářka. Vedení by se mělo zamyslet jak se zbavit arogantního přístupu k zaměstnancům.
Kolektiv. Flexibilita plánování směn pro mě jako brigádníka. Sleva na produkty.
Přístup nadřízených. Nadřízená, která směnu trávila na telefonu nebo preparkovanim auta každé 2 hodiny. Nespokojenost se sortimentem a se službami - jejich kvalitou, které byly zákazníkům poskytovány.
Dostanete dvě smlouvy- z toho na první smlouvu vám uznávají téměř minimum, druhá je DPP- kde vám uznávají zbytek a berou vám daně ještě z této smlouvy.
Dostanete tři výplatní pásky i když máte dvě smlouvy. Po požádání o vysvětlení, vás stroze účetní odpálkuje, že to je přeci jasné. V této firmě není nic jasné a rozhodně nic férové. Holky před mateřskou by tam uhnaly, stejně tak jako ostatní. Tato práce je vhodná maximálně pro lidi co mají základku a žádný mozek, protože čím hloupější jste, tím jste oblíbenější.
Brand této firmy je- vydělat co nejvíce a ušetřit na všem ostatním, hlavně na zaměstnancích! Žádný kurz na kávu, žádné team bulidingy, žádný plat 28 tisíc, jak firma všude prezentuje.
Hromada povrchních lidí.
Vadí mi totální neschopnost všech z vedení. Vadí mi totální netolerance a zacházení se zaměstnanci, jako s lidským odpadem.
Práci v týmu mladých lidí
Zde se jede pouze na práci mladých lidí, protože ti staří by absolutně nezvládli nápor psychické práce. Zde je potřeba mladý člověk, kterého si firma vypracuje a výchová. Mladý člověk si bude myslet, ze takovéto jednání s člověkem je naprosto v pořádku, takže sice ho pracé v takovéto atmosféře bude demotivovat, ale vydrží zde pracovat delší dobu, než člověk, který si už nějakou prací prošel a zažil kodex chování jiných nadřízených.
Nejlepší byl kurz na kávu a zmrzlinu.
Jako benefity jsou slevy pro zaměstnance.
Občas s jednáním nadřízené.
Když na práci nebyla práce a lidi nechodili tak jsme si museli vymýšlet práci sami. I po té,co bylo na stánku vše hotové.
Odměňování - vždy byli peníze podle loňské sezóny. A byly srážky na tom,že se ovoce zkazilo. Když lidé nechodili kazilo se ovoce,protože tam zůstavalo a nam byly stržené peníze .
Uplatnění pro lidi, kteří nemají žádné zkušenosti. Pro lidi, kterým nevadí flexibilní pracovní doba. Nižší výdělek..
Produkty jsou skvělé ale vedení firmy je velmi slabé a nedomyšlené. Co si nezařídíte sami to nemáte i co se týče smlouvy, zdravotního pojištění a tak dále...🙈
Pro tuto společnost pracuji již několik let a nebylo to vždy zalité sluncem, ale i tak jsem celkově spokojená. Moc se mi líbí vývoj společnosti: nové a atraktivní provozovny, zmodernizované staré pobočky, benefity (slevy na produkty, bonusy, atd...), neustále se zvyšující mzda a ochotný přístup ze strany managerů a vedení. Také se mi líbí časová flexibilita, mohu si volit směny dle toho, jak potřebuji (vždy je to o dohodě). Bohužel občas je složité jednat s některými zákazníky či kolegy, ale to k této práci patří.
Asi jako v každém zaměstnání se najde pro a proti, ale nic zásadního
Zaujala / nezaujala vás firma FRUITISIMO FRESH s.r.o.?