Místo výkonu práce. Přátelská atmosféra napříč firmou.
Spoustu možností k sebevzdělávání.
Několik interních programů k rozvoji pracovních dovedností, do kterých se můžu zapojit a komunikovat s kolegy z celého světa.
Možnost kariérního růstu.
Benefity jako je angličtina, proplacený kupon MHD, dny volna navíc, flexi office.
Aktuálně nepracujeme s moderními interními programi, ale jejich náhrada se připravuje.
Flexibilní pracovní doba, možnost práce z domova, bohaté well-being aktivity (teambuildingy, masáže, besedy, CSR aktivity...), nové kanceláře v centru, celkově přátelská atmosféra, odpovídající ohodnocení, standard balíček benefitů jako v ostatních velkých firmách (dovolená navíc, sickdays, kurzy cizích jazyků, cafeteria...)
Technologické inovace a schvalování jsou pomalejší jako ve většině korporací.
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Většinu pracovní doby je možné využít home office (u pozic, kde to charakter práce dovolí). K tomu je možné si do velké míry přizpůsobit a začátek a konec pracovní doby. V rámci firmy je možný i přesun mezi odděleními.
Platové podmínky i benefity jsou dobré. Jsem spokojený s tím, jak se chová můj nadřízený i kolegové, v týmech panuje dobrá atmosféra.
Chybí jasná strategie. Skoro to vypadá, že firma dělá vše pro to, aby v budoucnu neuspěla a sežrala jí konkurence. Především v oblasti technologií a obecně IT je obrovský problém. Technologická mezera mez společností a konkurencí se rychle zvětšuje a zatím to nevypadá, že by se tento trend měl změnit.
Firma má výbornou lokalitu přímo v budově Quadrio na metru Národní třída. Můžete se tak dostat do kanceláří suchou nohou. Kanceláře jsou většinou formou Open Space, ale velmi pěkné prostředí, prosklené, moderní, vzdušné s dostatkem prostoru, velmi pěkné zázemí (moderně zařízená velká kuchyně apod.)
Náročné úkoly
Vzhledem k tomu, že firma má zastaralé technologie a velmi slabou IT podporu, je plnění mnoha úkolů velmi náročná výzva.
U této firmy máme ještě 13 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?