CANON CZ s.r.o.

Dodavatel produktů a řešení pro zpracování obrazu

Dá se domluvit o dojíždění na pozdější hodinu Fajn lidi Fajn práce
Striktně zakázáno používání mobilů Striktně omezeno povídáni si s kolegy Nesmí se ani trochu najíst při stole, někdy ani napít Kariéra nic Povýšení nic Organizace nic moc (všichni v tom maj někdy guláš)

Klidnou práci
Kolegové jsou velmi milí, jedná se o officy, kde všichni sedí za svym počítačem a pracují. Někdy mezi sebou kolegové mluví, někdy je zde naprosté hrobové ticho.
Zdravý životní styl, a tedy i pravidelnou stravu a pitný režim, plně podporujeme. Na pracovišti je k dispozici voda i teplé nápoje, vše součástí plně vybavených kuchyněk. Často připravujeme i občerstvení pro kolegy, ať už v podobě oslav některých svátečních dní, společných snídaní nebo v rámci Dne zdraví, který v Canonu pořádáme. Při procházkou kanceláří narazíte i na spoustu míst, kde kolegové sdílí něco na zub :) Naše firemní kultura je postavená na otevřenosti, sdílení zkušeností a vzájemné podpoře, což by bez povídání dost dobře nešlo :) A jsme firma technologická a inovátorská. Nové technologie diskutujeme a zkoušíme neustále. Navíc bez mobilu se nepřihlásíme ani do některých systémů :)
Napsáno:červenec 2020

U této firmy máme ještě 15 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma CANON CZ s.r.o.?