PRESTO - PŘEKLADATELSKÉ CENTRUM s.r.o.

Překladatelské a tlumočnické činnosti

Rychlá komunikace (email i telefon) a informovanost, Příjemní koordinátoři. Připravené materiály pro lektora.
Neplacené dojíždění a administrativa nad rámec práce. Chybí benefity.
Napsáno:září 2020

Samotná práce, která mne ohromně bavila + přátelská atmosféra v našem oddělení (i mimo něj). Když se člověk nechoval jako hňup, tak se vždy s každým nějak rozumně dohodl. Interní databázový systém na daleko lepší úrovni než u konkurence.
Těžko říct. V určitých věcech (strategického charakteru) jsem s vedením nesouhlasil. Někde bych přidal, někde bych ubral. Některé klienty bych nechal jít, některé lidi bych si držel zuby nehty. Do něčeho investoval více, na něco se úplně vykašlal. Ale z pozice zaměstnance se to říká snadno...
Napsáno:květen 2019

Nabízel školení, která byla smysluplná (např. zaplatil školení a zkoušku ECDL komplet). Nabízel možnost účasti na jazykových kurzech, které škola organizuje pro veřejnost. Měla jsem možnost ovlivnit (do určité míry), jestli budu pracovat jen rutinně, nebo budu svou práci zefektivňovat. Skoro všechny kolegyně byly báječné mladé holky. V případě nutnosti jsem mohla jít do kanceláře i mimo běžnou pracovní dobu (když mi onemocněly děti, šla jsem tam o víkendu), případně část práce zvládnout z domova (tehdy to nebylo běžné).
Když přibylo práce, nebyl ochoten mi navýšit pracovní dobu. IT technika často selhávala, což u termínovaných prací vedlo k velkému tlaku. Pak byla nepříjemná atmosféra i mezi zaměstnanci. Zaměstnanci IT oddělení byli tehdy - s výjimkou jednoho - prototypem "nepříjemného ajťáka" a opravdu dávali rady typu "vypnout/zapnout", takže řešení problémů s technikou bylo na dlouho a o nervy.
Napsáno:leden 2018

Neustály přísun nových studentů. Matodická podpora a zajištění různých výukových materiálů.
Občas dostávám informace na poslední chvíli.

Pružnou pracovní dobu
Organizace lekcí je možná podle mých a studentových preferencí. Některé kurzy jsou flexibilní, mohu si je tedy naplánovat např. týden předem, podle toho jak potřebuji. Jazyková škola nás v tomto ohledu nijak neomezuje, pokud dodržíme dohodnutý počet a délku lekcí v měsíci.

Volnost a samostatnost
Plánování práce (lekcí) si organizuji sama se studenty - samozřejmě s přihlédnutím k preferencím studenta. Je také možné lekce přesunout např. když potřebuji k lékaři - vše záleží na dohodě se studenty. Je však nutné dodržovat termíny testování, měsíčních uzávěrek apod.
Napsáno:červenec 2021

Pracovala jsem jako lektor Aj, ocenila jsem profi a přátelskou zpětnou vazbu a vedení.
Nevím, už jsem dlouhou dobu na jiném místě.
Napsáno:leden 2018

U této firmy máme ještě 4 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma PRESTO - PŘEKLADATELSKÉ CENTRUM s.r.o.?