Dokážu si srovnat ceny dodavatelů elektřiny a plynu sama. Když se někdo ozve s nabídkou, dokážu porovnat. Radím i všem naokolo. Za mě zkušenost dobrá. Líbil se mi benefit firemní ceny na el. a plyn.
S přístupem některých kolegů, kde nebylo delegováno vše včas a pravdivě, kde místo nás rozhodoval někdo jiný před vedením firmy.
Zajímavá práce v příjemném prostředí. Ovšem ve velmi špatném kolektivu.
Absolutní nezájem o společnosti o své zaměstnance. Velmi špatné chování managementu k ostatním zaměstnancům společnosti. Špatná a prakticky žádná komunikace mezi centrálou a zaměstnanci v regionech. Neustálá práce pod stresem.
Řád a pravidla
Na všechno jsou jasné dané pracovní postupy a společnost očekává, že se jimi všichni budou řídit. Invence se příliš nenosí.
- kolegové a obecně kolektiv, to je jeden velký problém celé firmy ARMEX ENERGY, a.s. - oddělení by mezi sebou neměla bojovat, ale pomáhat si, hlavně ke spokojenosti zákazníka.
U této firmy máme ještě 33 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?