Purple Technology s.r.o.

Činnosti v oblasti informačních technologií

Zajimave benefity a platove ohodnoceni Work/life balance Volnost
Prilis velka volnost zpusobuje spoustu problemu. Kazdy v tymu si dela tak trosku na svem pisecku a tym neni uplne fungujici tym. Myslim, ze se toto vsechno snazi kompenzovat financnim ohodnocenim, ale to vas po case omrzi a zjistite, ze kolektiv je vic nez penize. Diky tomu vas ta prace tolik nebavi. Na agilni vyvoj se tu snad ani nehraje, i kdyz to trosku tvrdi. Dorucovat po malych castech tu neni moc chtene, protoze to zdrzuje. Ale kdyz jste novi, tak potrebujete i jako seniorni vyvojar nejake smerovani, jinak je potom code review utrpeni, protoze se netrefite do standardu tymu.
Napsáno:září 2023

Flexibilita, Přátelskost a Inovativnost
Začínající byrokracie, ale té se ve velkém počtu zaměstnanců vyhnout nelze.
Napsáno:listopad 2020

Flexibilní pracovní doba, přátelský kolektiv a velmi příjemné pracovní prostředí.
Jelikož se jedná o stále mladou firmu, tak se často musíme přízpůsobovat změnám. Jelikož komunikujeme vzdáleně s některými kolegy, tak dochází občas k nedorozuměním.
Napsáno:červenec 2019

Svobodná, férová firma. To je to nejcennější. Dále řada benefitů, férový a přátelský kolegiální prostředí.
Napsáno:květen 2019

Skvělý kolektiv a kultura - nicméně toto všechno už rychle začíná mizet
Krátkodobý horizont managementu - nehledi na nějaký udržitelný růst a staví tak domeček z karet, který brzy spadne.
Napsáno:květen 2019

Unikátní kultura, parta přátelských sportovců,kteří umí tvrdě dřít ale i hodně řádit.
Nic.
Z oddělení:Právo
Napsáno:červenec 2018

Benefity Sauna, fitko v kanclu Vybavení pro mě
Odpojenost od uživatelů toho co vytvářím Málo lidí které skutečně zajímá a baví to co v práci dělám a málo prostoru si o tom povídat
Napsáno:leden 2026

Razím heslo, že vše je o lidech. A nejvíce si v Purple cením právě jich. :-) Je zde bohatá škála osobností a každý je unikát. Ze své pozice vnímám, že proklamované hodnoty nejsou jen "na papíře" - přátelskost, flexibilita, svoboda a zodpovědnost, drive, férovost. Takhle to prostě je. Jakožto součást MKT teamu si velmi vážím svých nejbližších kolegů. Protože "Když se daří, tak se daří. A když se nedaří, tak to prostě dáme a obrátíme to v náš prospěch". Oceňuji důvěru ze strany "nadřízených". I když to slovo tady moc nepoužíváme. Spíš bych řekla, že je super, že si o všem můžeme nesešněrovaně pokecat - a je jedno, jestli to je business strategie na příští čtvrtletí nebo třeba tkaničky u bot. Na nic si tu nehrajeme. HR tým se o nás hezky stará. Pracují na velkých věcech, ale dokáží udělat milion maličkostí, co vám udělají velkou radost.
Firma roste (a to je super), je proto naprosto logické, že tento růst s sebou přináší potřebu některé procesy standardizovat, definovat a technicky zajistit, což většinou není jednoduché. S růstem přichází čím dál více činností, které je potřeba zvládnout, a nábor nových lidí je v tomto bohužel pomalejší, než by bylo ideální.
Napsáno:listopad 2020

Vysoká flexibilita, přátelské a otevřené prostředí, vzájemná důvěra, zajímavé benefity a velká palačinková tradice
V prvních měsících je trochu nejasná spojitost mezi Purple Technology a sesterskými firmami, se kterými reálně spolupracujete. Je důležité se na začátku seznámit i s nimi a s jejich kulturou, která se může trochu lišit.
Napsáno:březen 2020

Firemní kultura, přátelské vztahy, příjemná atmosféra, zajímavá náplň práce
Napsáno:květen 2019

Zaujala / nezaujala vás firma Purple Technology s.r.o.?