Lakomá firma, veškeré prostředky pro vykonávání své pracovní pozice, jsem si musel dokoupit sám. Logické myšlení při sestavování receptur a následných jídelních lístků je katastrofální.Na centrále pracují lidi, co nemají ani ponětí co znamená slovo GASTRONOMIE.
V gastru je těžké si najít pouze ranní provoz, tady je fajn, že máme jen ranní. Někdy je to sice dřina, ale v kuchyni v provoze asi všude. Výhodou je, že si odpracujete 8 hodin a s čistou hlavou jdete domů. Fajn jsou placené dny navíc nad rámec dovolené.
Někdy se nakoupí více práce a hodilo by se více rukou.
Jistota práce. Když jsem chtěla jen jednosměnný provoz vyšli vstříc. Dotované obědy. Firma jako taková je dobrý zaměstnavatel.
Firmě se nedá absolutně věřit. Jedna/jeden nadřízená/ý si nechodí kontrolovat své provozovny na kterých si vedoucí dělají co chtějí a otřesně se chovají ke svým podřízeným. Z firmy jsem odešla kvůli jedincům, kvůli kterým se v práci cítíte velice špatně.