Jsem zpet sotva mesic, ted jeden týdne jsem dostala kolegyni,se kterou si vubec nesedim, ale jinak Aramark je dobra firma. Pri doporuceni zamestnance po 3měsících 5000 k vyplate
Armark je silná společnost, která se o své lidi dokáže postarat i v době krize. Firma má svou vizi a za tou si jde, zapojuje, rozvíjí a pracuje se svými zaměstnanci. Co slíbí to plní jak směrem k zaměstnancům tak směrem ke klientovi.
Jako nízkomaržová firma si nemůže dovolit mzdy na úrovni ostatních segmentů.
Silná firma, příjemné zázemí a velmi dobrá pracovní atmosféra. Otevřenost nadřízených k řešení problémů a konfliktů.
Když potřebuji jakoukoliv radu či pomoc, nikdy nejsem odmítnuta.
Přivítala bych častější informovanost a cestu, jak posílat informace na provozy.
Práci vhodnou pro rodiče s dětmi
Aramark převážně nabízí pracovní dobu od pondělí do pátku, ranní směny. Tudíž pro kuchaře zvyklé pracovat po večerech a o víkendech, je to velkou výhodou. Mají čas na sebe a na svou rodinu.
U této firmy máme ještě 9 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?