mBank S.A., organizační složka

Bankovnictví

Jako první online banka v Česku jsme ukázali, že bankovnictví může být moderní, rychlé a intuitivní. V mBank přemýšlíme nad financemi jinak – klademe důraz na inovace, jednoduchost a férovost. To vše v prostředí, které podporuje otevřenou komunikaci a spolupráci.

Možnost plánování smen
Absolutně neprofesialni přístup. Školení maximálně nedostačující.
Napsáno:květen 2019

časová flexibilita - dohoda na směnách pracovní kolektiv - za náš region prostě super :) služby zákazníkům - celkem povedená mobilní appka a relativně přehledné internetové bankovnictví služby zákazníkům - možnost vše udělat z pohodlí domova (tedy až na změnu dokladů)
nenaslouchání vedení zaměstnancům - v momentě, kdy dám feedback od klienta očekávám, že se s ním začne pracovat, ne že zůstane ležet někde v šuplíku trošku přehnané plány - opravdu nebudu dělat akvizici klientů na svých známých prosazování úvěrování klientů - každého klienta ideálně zadlužit (vrazit mu kreditku, půjčku, kontokorent..) konsolidace/převedení půjček - často není akceptováno potvrzení dodané klientem a na základě toho je klient sankciován a poté ječí na Vás jako na zaměstnance, ne na ty, kteří toto zpracovávají
Napsáno:leden 2019

Mala som úžasných kolegov . Vedenie fungovanie mBank je k zaplakaniu. A mzdy ešte viac
Plat , vedenie, urážanie zo strany vedúcich, plnenie plánov ,
Napsáno:listopad 2018

Ve firmě jsou neformální vztahy, je možné se s kolegy spřátelit a trávit s nimi čas i mimo pracovní dobu. Mladý kolektiv. Ve svém oboru je lídrem trhu a vždy jsem byla pyšná, že pro něj můžu pracovat.
Neformální vztahy jsou fajn, ale v této firmě to přehání - jsou až příliš uvolněné a prakticky se každý chová po svém. Když se dva zaměstnanci chtějí přátelit, nikdo to neřeší. Když se někdo rozhodne dělat jinému ze života peklo, nikdo neřeší ani to. Kontrola a jasná zodpovědnost - jednotlivce za svěřené úkoly - aktuálně nikdo moc zodpovědný není - stylem "stalo se"
Napsáno:prosinec 2017

Jak by mi to sedlo ve společnosti mBank S.A., organizační složka?
Hybridní režim práce, klouzavá pracovní doba, fajn lidi.
Nemožnost něco realizovat, neférovost managera, nezralost managerů na manažerské pozice. Neférový přístup k zaměstnancům v jednom týmu.

Banka umí dobře pracovat s juniorními lidmi a také podporuje kariérní interní růst zaměstnanců. mBank je zahraniční banka a velká část řešení je dodávána z centrály. Věci se přebírají a málo se vytváří lokálně, takže junior se může učit. A na vše hodně času.
Napsáno:červen 2023

Oceňuji: systém vzdělávání vstřícný a přátelský přístup nadřízených i kolegů finanční ohodnocení a benefity
se vším jsem spokojená

Bonusová složka
Víkendy
Napsáno:prosinec 2022

Asi se mi líbí ta otevřená komunikace tady Kdyby byli častěji ty uterky se snidani třeba 2x tydne Ale jinak vše super
Napsáno:prosinec 2022

prvý krát v živote správne nastavený worklife balance, uznanie od nadriadených, o mnoho nižší stres ako v iných bankách, možnosť participovať na veľkých projektoch.
Napsáno:prosinec 2022

Zajímavé benefity, možnost osobního a pracovního rozvojet.
není nic, s čím bych byla vyloženě nespokojena
Napsáno:prosinec 2022
Zaujala / nezaujala vás firma mBank S.A., organizační složka?