BlueGhost.cz, s.r.o.

Informační technologie

Oceňuji individuální přístup a také to že naslouchá podnětům ke zlepšení
Některá pravidla jsou nastavena nesmyslně a lidé co pravidla určují je málo dodržují.
Napsáno:prosinec 2017

Nejvíce oceňuji skvělý tým lidí, který e-commerce prostě baví :-) a díky kterým se v práci cítím jako doma (a to nejen díky super zázemí naše dejvického loftu). Dále je skvělé, že firma nestagnuje, ale stále na sobě všichni makáme (jak z hlediska interních procesů tak z hlediska osobního rozvoje). Baví mne, že klientům neslibujeme, ale konáme. Přestože je práce hodně, vnímám ji jako zábavu a způsob životního stylu v naší modré rodině :-)
Postupeně dle priorit pracujeme na všem, co se dá zlepšovat :-) Nejlepší je, že máme interní systém, v rámci kterého všichni píšeme tipy na zlepšení a následně se koná.
Napsáno:prosinec 2017

Oceňuji možnost předávat know-how mezi odděleními napříč společností. Co se týče mých kolegů, je hezké, že vedle své práce myslí i na lidskost, když se něco nepovede, naslouchají a pomáhají. Líbí se mi také zájem kolegů o setkávání mimo práci. Oceňuji také pracovní prostor, jehož součástí je "klubovna", když se někomu nedaří v kancelářském prostředí a cítí se frustrovaný, může jít pracovat do klubovny, kde je kavárenská atmosféra. Tato společnost je vhodná pro ty, kteří rádi chodí do kanceláře, ale mají i dny, kdy chtějí být sami, protože nabízí 50% home office.
Práce je velmi dynamická, někdy je práce více a někdy méně, takže někdy musí být zaměstnanec schopen pracovat "pod tlakem" a někdy se stane, že práce vypadne, ale projektový manažer se stará o priority, takže má zaměstnanec o zátěž méně. Vše ale záleží na povaze projektu, tak už to v agenturách chodí.
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:leden 2023

Moc si vážím a oceňuji, že mě přijali jako méně zkušeného a dali mi podklady a zkušenosti k tomu abych dál rostl. Super firemní akce, nabízí pěkné benefity.
Nedostatek programujících kolegů
Napsáno:leden 2023

Příjemné pracovní prostředí
Pracovní prostředí je příjemné, přátelské, otevřené.

Ve firmě se používají moderní technologie, člověk tak drží krok neustále s vývojem.
Napsáno:únor 2022

Za mě je BG skvělá firma, skoro jako rodina, kde když něco nefunguje, tak se to prostě řekne a pracuje se na tom. Nejvíc se mi líbí, že se zde pořád něco děje (super loftovej kancl s klubovnou): od ofiko snídaní, přes promítaní, deskohraní, večírky, ale i návštevy gastro podniků či výlety na hory.
Občas tu je zmatek. Někteří jedinci bývají zatížení víc než je zdrávo.

Práci v týmu mladých lidí
Řekla bych že věkový průměr je zhruba 30 let - firma je otevřená i částečným úvazkům ke škole

Netradiční benefity
Super poloha, skvělý kancl (doupě), občasné snídaně/obědy/večeře/grilovačky, svačinky a ovoce každý den, piva a bar, nealko k dispozici a hlavně skvělý tým lidí.
Napsáno:únor 2022

Možnost naučit se věci z různých odvětví Příjemné kancelářské prostory Dobrá lokalita Pružná pracovní doba
Všechny realizované nápady jdou shora od vedení Ignorování zpětné vazby Neetická platová politika Dog deadly kancelář

Pružnou pracovní dobu
Stačí naplánovat pracovní dobu na další dny až týdny a pak se toho plánu držet. S dostatečným předstihem lze plán snadno měnit, případně i na poslední chvíli pod podmínkou informování kolegů. Lze se snadno domluvit na individuálních parametrech.

Možnost práce při studiu
Nejlepší volba pro získání praxe v mnoha oblastech. Není problém vzít si i delší volno v případě zkouškového. V kombinaci s pružnou pracovní dobou a možností i částečného úvazku je to tedy ideální volba pro studenty.
Napsáno:červen 2021

Flexibilní pracovní doba, vstřícnost vedení k připomínkám.
Starší technologie, prastaré projekty, jednotvárná práce práce.
Napsáno:květen 2021

Přístup k zaměstnancům Fér jednání Motivace Zpětná vazba Kolektiv
Ne
Napsáno:listopad 2019

Výborný pracovní kolektiv, za plnění úkolů včas a v dobré kvalitě je odměnou absolutní volnost, otevřenost novým a vlastním postupům, možnost sebevzdělávání s příspěvkem, případné problémy se vždy okamžitě řeší atd.
Samozřejmě jsou věci, které občas drhnou, ale to je všude. Nicméně drtivá většina věcí se zpravidla vyřeší.
Napsáno:březen 2018

Zaujala / nezaujala vás firma BlueGhost.cz, s.r.o.?