Daikin Device Czech Republic s.r.o.

Výroba tepelných čerpadel a komponentů do klimatizačních jednotek

Možnost změnit místo zaměstnání, skvělá kantýna, skvělá zdravotní sestra
Pracovala jsem tam přes agenturu - na pohovoru byl pán z agentury velmi přesvědčivý a já jsem potřebovala peníze, tak jsem nastoupila. Dokonce mě dali na linku, kterou nám ukazovali na pohovoru. Nevadila mi rutinní práce u pásu, změna modelů, ani plkání a drbání kolegů. Vedení však bylo unavené a už je nevěděli, co mají dělat - fluktuace tam byla šílená a oni už prakticky rezignovali na to kohokoliv nového zaučovat a dostavila se špatná nálada, která se vybíjela na prvním člověku, který rozjížděl linku Hned od prvního okamžiku. Naštěstí na další pozici na pásu pracovala kolegyně, se kterou jsme se skamarádily a jinde na pásu pracovaly taky super holky. Ale fluktuace byla veliká a zůstala jsem u pásu sama, spolu se zahraničními kolegy, kteří neuměli česky. Položte si otázku - chcete pracovat v práci, kde na Vás furt někdo řve a kde se jednou zoufale usmějete a řeknou Vám: "Nesměj se, raději se mrač." To je jako z filmu Šakalí léta. Pak jsme měli přecházet na dvanáctky a já se nechala přeložit na jinou linku. Pán z agentury byl milý a v hodně věcech mi pomohl. Pak se dvanáctky odsouvaly, nevěděla jsem, jestli dostanu dovolenou a napsala jsem svůj názor a chtěla jsem vstoupit do odborů. Takže jsem šla na kobereček, udělali ze mě trubku a stěžovatelku a zostudili mě. Pak jsem se vrátila na linku a prakticky všichni mě začali pomlouvat. Pak jsem dělala na jiné lince, kde to bylo z hlediska vedení někdy v pohodě, ale pracovali tam zahraniční pracovníci, kteří mi dávali nemravné návrhy. Pak jsem pracovala jinde a dozvěděla se ošklivé věci a možná i kousek pravdy o firmě, stal se mi úraz, odbory mě nepřijali, pán z agentury se ke mě obrátil zády a dělal, že neexistuji. Odešla jsem ze zdravotních důvodů. Do této firmy nenastupujte jako zaměstnanec personální agentury a pokud Vás bude víc, založte si vlastní odbory, protože ty, které v rámci firmy působí, jakoby nebyly.
Napsáno:prosinec 2018

Slušné peníze.
Při prvním nástupu do Daikinu jsem byl (stejně jako všichni, kteří se mnou nastupovali) propuštěn první den ještě před podpisem smlouvy. Zdůvodnění firmy - náhlá ztráta zakázky. Při mém druhém nástupu jsme byli všichni, kteří jsme nastupovali ve stejný den, postupně propuštěni během půl roku. Zdůvodnění - silné sezonní výkyvy v objemu zakázek.
Napsáno:listopad 2018

Chování nadřízeného!!
Napsáno:prosinec 2018

Kolegové tam kradly i s nadřízeným odpad (železo) a pak celé prodávaly do šrotu toto pak hodily na mě a mě tím propustily. po čase jsem se dozvěděl, že je zatkla policie, ale co mi to bylo platné, já už byl bez práce. jinak platově to bylo super
víc naslouchat dělníkům a nejen naslouchat parťákům kteří nemluví pravdu
Napsáno:březen 2018

Snížit počet agenturních zaměstnanců
Napsáno:březen 2018

Osobně jsem vždy zažila slušné jednání, uznává se zde dlouhodobá spolupráce, vahráno má ten, kdo poslouchá a nehádá se.
Nabídla bych lidem na nejnižších pozicích více peněz, aby se udrželi zaběhnutí lidé a snížila se fluktuace ve výrobě. Pohled japonského managementu je složitý, vyžaduje hodně odolné nervy a souhlas i stím, s čím jako osoba nesouhlasíte, jsou prostě jiní a firma, kde pracují je pro ně vším, někdy si myslím, že víc než vlastní rodina, a stím mám problém..
Napsáno:září 2017

Když se na nástěnce oznámí o kolik % se navýší mzda, tak se tam má napsat i to, o kolik % se sníží tzv. docházkový bonus(odměna za prac. výkon).
Napsáno:květen 2024

Není práce, lidé co uklízí,tak mají nejmenší bonusy.jen ranní směna do půl třetí,za benefity body si nemůžete koupit co chcete,je to hodně omezené. Chování nadřízených. Malá výplata. Jen pět dní co si můžete vybrat jako dovolenou,zbytek nařízen firmou.
Napsáno:duben 2024

V celku,jsem spokojen/a firma je férová.horsi už je to s osobním hodnocením zaměstnanců z řad vedení,není stejný metr.ohledne osobních hodnocení a bonusů.
Napsáno:duben 2024

Výplata chodí včas a jak má. Slušná kantýna.
Vedení utrácí a po těch dole šlape ať šetří.
Napsáno:duben 2024
Zaujala / nezaujala vás firma Daikin Device Czech Republic s.r.o.?