Stabilita firmy, benefity, zaškolení, občanská vybavenost v okolí firmy.
Již po třech týdnech jsem byla "ukončena". Bohužel ne úplně slušnou formou. V pondělí začali za mými zády pozici inzerovat, v úterý na mě sehráli divadlo, že mi odpadlo školení, ve středu mi tvrdili, že reklamní textil dostanu až po zkušebce, až do čtvrtečního odpoledne nechali kolegyni mě dál zaučovat a předávat agendu a teprve poté mě o svém rozhodnutí informovali. Defacto jsem se tak mohla o zrušení svého pracovního poměru dozvědět z internetu. Smutné, co k tomu dodat. Asi jsem nic lepšího od firmy, která si ani nedokáže zajistit pravidelný úklid či nahradit rozbitou mikrovlnku čekat nemohla.
Byl jsem spokojen s lidmi z nižších pozic, kteří žili pro firmu a bavilo je to. Nové vedení firmy od výměny ředitelů je chaotické a lidem neříká pravdu, i v náborových inzerátech, například s 5 týdny dovolené...nikde neuvádějí, že je to až po odpracovaném roce. Neustále jsou potíže s proplácením přesčasů, odměny mimo smlouvu nejsou žádné. Představují si, že člověk je stroj a musí makat mimo pracovní dobu kdykoliv si vedení usmyslí. Nikdo neví kdy se vrátí domů a nedá se plánovat rodinný život. Práce je to zajímavá, ale člověk musí být totální a k tomu bezdětný flegmatik.
Dříve tam byla dobrá parta a lidi drželi při sobě. Různorodá práce, každý den je jiný. Když je člověk bezdětný flegmatik bez koníčků a nemusí domů, dají se tam vydělat na technické profesi dobré peníze.
Práci v mezinárodním prostředí
Mozne cesty na skoleni do NSR, vse je nepruzne se zdlouhavou procedurou schvalovani
Práci v týmu mladých lidí
Vetsina mladych zde pracuje, vhodne pro bezdetne bez zavasku, neustale budou v praci.
Z oddělení:Zákaznická podpora
Servis je týmová práce bez toho se neobejdete.Technici musí vycházet vsrříc dispečerkám a naopak.
práce v servisu je náročná na stres, vše se musí řešit rychle a netýká se to jen dispečinku. Celý den děláte několik věcí najednou. Den sice rychle uteče ale kdo není stresově odolný tak to moc dlouho nevydrží.
Zaujala / nezaujala vás firma Bizerba Czech & Slovakia s.r.o.?
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?