SAP Services s.r.o.

Činnosti vedení podniků

Slusne benefity, flexibilni pracovni doba, firemni kultura
Dlouhodobe podhonoceni platu, -> velka fluktuace, fokus na novacky, ignorace seniornich zametmancu
Napsáno:červen 2021

Můj Team Leader byl super a měla jsem štěstí i na kolegy. Benefity byly výborné, ocenila jsem skvělou slevu do fitness centra na Brumlovce, něktří kolegové volili multisport karty. Sap poskytuje hodně tréninků jak profesionálního růstu, tak i osobního růstu. Zaškolení bylo též špičkové.
Napsáno:duben 2021

velká škála benefitů, mezinárodní prostředí, možnost spolupracovat na globálních projektech, možnost osobního rozvoje
nekompetentní výběr managerů - jsou jmenováni za odsezené roky, ale chybí jim základní managerské dovednosti, soft skills, nedostatečný people management, veškerý osobnostní rozvoj stojí a padá na přímým nadřízeným.

Příjemné pracovní prostředí
SAP Services - sídlí v nové budově přímo na M stanici Nové Butovice. Budova získala několik architektonických ocenění. Open office je členěn na pracovní, meetingové a klidové zóny. Firemní kultura je uvolněná i v rámci dress code.
Napsáno:leden 2020

Hezké kanceláře na metru. Slušné benefity - např. sick days pro ty co mají dobré vztahy s manažerem a je jim dovoleno si je vyčerpat.
Nízký plat, často velmi mladí a nezkušení manažeři, nestabilní team - lidé po cca roce max dvou odcházejí - z toho plyne neadekvátně větší workload pro zkušené. Absence školení, která by člověka posunula profesně dopředu (k mání je pouze spousta soft skills školení v e-learning formátu). Benefity typu home office a sick days záleží na manažerovi - člověk se musí o tyto benefity doprošovat.
Napsáno:březen 2019

Oceňuji zejména flexibilní pracovní dobu, firma také nabízí možnost zkrácených úvazků a pravidelné práce z domova. Zajímavé jsou také firemní benefity (včetně posilovny).
Veliké pracovní vytížení způsobené většinou odchodem zkušených kolegů.

Super pracovní prostředí.
Mohli by podle mě přehodnotit přístup ke zvyšování příjmů, jinak jim podle mě budou lidi pořád utíkat jinam za lepším.
Napsáno:prosinec 2018

Work-life balance, skvela firma, která hodne investuje do CSR. Během 11 let co tu jsem jsem adekvatne rostla profesne i financne. Libi se mi moznosti rozvoje a růstu ve společnosti.
Nic me nenapada...

Zajímavé benefity, super kanceláře,
Manažeři se často mění a jsou to mladí lidé, kteří nemají s vedením lidí zkušenosti. Pak jsou podřízení, i přes všechna oficiální pravidla HR, brání jako "human resource" a ne jako lidská bytost.
Napsáno:listopad 2018

Všeho kromě platu, peníze jsou jediný důvod proč odcházím jinam, a to je dost smutné...
Platy, jsou podprůměrné ve srovnání s podobnými pozicemi v podobných firmách.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:květen 2018

Flexibilní pracovní doba, možnost pracovat z domova Jasná vize
Napsáno:srpen 2018

Zaujala / nezaujala vás firma SAP Services s.r.o.?