Už není co oceňovat,je to tu čím dál horší,špatně pracovní podmínky a žádná motivace.
Čím dál míň peněz.
Jsem nespokojen s politikou vedení této firmy.
S buzeraci ze strany vedení firmy,chovají se k nám jako k podřadným věcem a stále hledají záminky jak nám vzít nějaké peníze z bonusů.
Kdo ohlásí poruchu, ten za to může.
Absolutně nikdy neví levá ruka co dělá pravá.
Na nařádí se čeká přes půl roku.
Jestli chcete vidět jak to nemá vypadat ve firmě jděte tam
Například úklid moc nefunguje
Kuřáci mají otevřený prostor nic krytého
A do haly se vstupuje z druhé strany od vrátnice
Volnost a samostatnost
Protože všechno si musíte zařídit sami
Tam není vedení tam je anarchie
A většinou se o vás nikdo ani nestará pokud uděláte práci co máte mít hotovou za 3 hodiny a skončíte za hodinu, můžete se někam uklidit a počkat do konce směny
Náročné úkoly
Nedočkáte se podpory nadřízených.
“Co si neudělám sám to nemám”
Když chcete radu nebo vyřešit problém nadřízený na vás čumí jak půl něčeho z roští....
Učíte se způsobem znič a budeš trestán, oprav nečekej úctu, neudělej to a vysvětluj to
Bohužel, není co pochválit. Benefity žádné, jedinné co v této firmě bylo dobré, bylo pár skalních dobrých lidí, kterých si vedení nevážilo. Spíše naopak. Spousta z nich raději odešla, protože pochopili, že s tímhle vedením změna k lepšímu nepříjde.
Přístup vedení k lidem, k péči o stroje. Prevence prakticky neexistuje, mašiny jsou dávno za zenitem, ale nároky na kvalitu stejné. Lidi to musí dohánět opracováváním dílů, normy nedávají. Vyrábí se spousta zmatků. To je podstata problémů, ale nikdo to neřeší.
Zaujala / nezaujala vás firma MSSL ADVANCED POLYMERS s.r.o.?
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?