Už není co oceňovat,je to tu čím dál horší,špatně pracovní podmínky a žádná motivace.
Čím dál míň peněz.
Jsem nespokojen s politikou vedení této firmy.
S buzeraci ze strany vedení firmy,chovají se k nám jako k podřadným věcem a stále hledají záminky jak nám vzít nějaké peníze z bonusů.
Kdo ohlásí poruchu, ten za to může.
Absolutně nikdy neví levá ruka co dělá pravá.
Na nařádí se čeká přes půl roku.
Jestli chcete vidět jak to nemá vypadat ve firmě jděte tam
Například úklid moc nefunguje
Kuřáci mají otevřený prostor nic krytého
A do haly se vstupuje z druhé strany od vrátnice
Freedom and independence
Protože všechno si musíte zařídit sami
Tam není vedení tam je anarchie
A většinou se o vás nikdo ani nestará pokud uděláte práci co máte mít hotovou za 3 hodiny a skončíte za hodinu, můžete se někam uklidit a počkat do konce směny
Complex tasks
Nedočkáte se podpory nadřízených.
“Co si neudělám sám to nemám”
Když chcete radu nebo vyřešit problém nadřízený na vás čumí jak půl něčeho z roští....
Učíte se způsobem znič a budeš trestán, oprav nečekej úctu, neudělej to a vysvětluj to
Bohužel, není co pochválit. Benefity žádné, jedinné co v této firmě bylo dobré, bylo pár skalních dobrých lidí, kterých si vedení nevážilo. Spíše naopak. Spousta z nich raději odešla, protože pochopili, že s tímhle vedením změna k lepšímu nepříjde.
Přístup vedení k lidem, k péči o stroje. Prevence prakticky neexistuje, mašiny jsou dávno za zenitem, ale nároky na kvalitu stejné. Lidi to musí dohánět opracováváním dílů, normy nedávají. Vyrábí se spousta zmatků. To je podstata problémů, ale nikdo to neřeší.
Did you find MSSL ADVANCED POLYMERS s.r.o. interesting?
There is one more comment about this company, but we are not 100% sure yet that it was written by an employee. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?