Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje

Ústavní zdravotní péče

Možnost si k práci udělat pití nebo něco sníst, když je čas nebo si pustit hudbu. Možnost se dohodnout o vybrání přesčasových hodin nebo dovolené.
Efektivita práce a rozdělování povinností. Přetěžování širokou škálou povinností které by měly být rozděleny na více lidí. Přehlížení špatného chování některého personálu ke kolegům vedením. Není podpora vzdělávání v oboru. Podfinancování.

Práci, co dává hlubší smysl
Ochrana zdraví a péče o nemocné. Ať již přímo či nepřímo. Chce-li člověk přispět obecnému blahu. Každý totiž někdy onemocní.

Náročné úkoly
Vzhledem k obtížné situaci ve zdravotnictví, podfinancování a nedostatku personálu za nutnosti dodržet všechna pravidla a zákony bez výjimky, kdy na rozhodnutích mohou záviset lidské životy, je zapotřebí dělat obtížná rozhodnutí v krátkém čase a zohledňovat všechny obory, nejen vlastní.
Napsáno:září 2020

S prijemnou a srandovní komunikací a seznámeni s jinými lidmi - lékaři atd. 🙂
Všechno ostatní. Tlak na práci, rychlost a přitom chtěli dobře odvedenou práci - to někdy moc dobře nejde skloubit. Kort když se jedna o zdravotnictví. A někteří nepříjemné lidé.
Napsáno:červen 2019

Dobrý kolektiv, práce co mě bavila
Finanční ohodnocení
Napsáno:květen 2019

vzdělávání zaměstnanců je věnována velká pozornost.
Napsáno:prosinec 2018

posuzuji své oddělení - profesionalita, přístup k pacientům, kvalitní ošetřovatelská péče, týmová spolupráce.
Vedení nemocnice doporučuji absolvovat kurz, jak správně motivovat své zaměstnance (nemyslím pouze finanční odměny) Jde o přístup, jak působit na zaměstnance tak, aby cítili chuť a ochotu práci vykonávat dobře. Ne pod tlakem. Oceníme upřímný zájem o názor zaměstnanců, pochopení, slušnost a snahu o změnu v rámci možností.
Napsáno:březen 2018

Byla jsem mladá a práce at je to jakakoliv mi nevadí.
Napsáno:leden 2018

Nemocnice v Kolíně je jako zaměstnavatel absolutně spolehlivá. Mzda je vždy v den splatnosti na účtu, kromě toho jsou zaměstnancům poskytovány mnohé výhody, jako pravidelné měsíční příspěvky na kartu Benefity, příspěvky na penzijní připojištění, zvýhodněné rekreace, slevu na zdravotnické a lékárenské zboží i některé služby, samozřejmě zvýhodněné stravné ve zdejší jídelně, kde mimochodem výborně vaří a mnoho dalších výhod. Nemocnice díky zodpovědnému vedení dobře prosperuje, stále se modernizuje a rozšiřuje a do budoucna je zárukou jistoty a stability.

Řád a pravidla
Nemocnice v Kolíně stejně jako ostatní zdravotnická zařízení se věnují péči o zdraví pacientů. Každá péče je absolutně individuální a to vyžaduje přesnost, zodpovědnost, odborné znalosti, profesionalitu, diskrétnost atd a to vše vyžaduje určitý řád a pravidla. Jinak to nelze. Samozřejmě je potřeba k přístupu k pacientům využít i jiné vlastnosti jako empatii a vstřícnost. Pokud se někdo nerad podřizuje řádu a pravidlům, tak pro něj je vhodnější podnikat jako OSVČ a nehledat zaměstnavatele.
Napsáno:červen 2025

Chování vrchní sestry.
Napsáno:únor 2025

Volnost a samostatnost
Dlouhodobý plán směn na celý rok. Člověk ví kdy vychází volno.
Napsáno:září 2024

dobré platové podmínky příjemné pracovní prostředí
atmosféra mezi kolegy pomluvy a řeči za mými zády - neschopnost kritiky přímo do očí
Napsáno:leden 2024

Zaujala / nezaujala vás firma Oblastní nemocnice Kolín, a.s., nemocnice Středočeského kraje?