neformální atmosféra, volná pracovní doba, dobré kafe,
neustálé hledání strategie k naplnění obchodních plánů, nic konkrétního, spíše mnoho slibů a zbožných přání. Vrcholový managment je nekompetentní a nemá důvěru podřízených.
Klidnou práci
pro svěřené úkoly máte nadstandardní časový prostor, který si můžete rozvrhnout dle vašich osobních potřeb.
Práci bez přesčasů
Evidence docházky je pouze formální, nikdo neřeší zda máte nebo nemáte přesčas.
Tým v Opavě je složen z milých a také schopných lidí.
V Brně sídlí vedení firmy, které je odříznuto naprosto od reality a zaměstnanců v Opavě. Zaměstnavatel nestojí o samostatné pracovníky, kteří by firmu posouvali někam do předu. Chybí zde jakékoli porozumění tomu, jak funguje Opavská část pobočky, a ze strany Brna můžete vždy očekávat nějakou překážku.
Skvělý kolektiv, který vždy pomůže.
Přátelská a otevřená firemní kultura.
Možnost rozvoje a vzdělávání.
V některých situacích se nad problematikou příliš hodně a dlouze bádá a přemýšlí, čímž se ztrácí čas. Chtělo by to více dynamiky a akce.
Není čas ztrácet čas.
Poskytnutí příležitosti - možnost se učit, zkoušet si nové věci a rozvíjet se. Pokud člověk chce, dokáže se tady naučit opravdu velkou spoustu věcí a získat dobrý přehled o problematice. Velká většina kolegů je super, kolektiv lidí je jednou z velkých výhod.
Prostor pro zlepšení vidím v oblasti HR, které se sice tváří že mu záleží na zaměstnancích a jejich potřebách, ale v praxi je jim to docela jedno. Je také potřeba počítat se mzdou nižší než na obdobných pozicích v jiných společnostech.
Stejně tak je možné že se setkáte i s kolegy, kteří mají rádi intriky a donášení, což je asi všude, ale je dobré s tím počítat.
Skvělí kolegové - lidsky fajn parta. Vlastně kvůli přímým kolegům jsem ve firmě tak dlouho
Změněna organizační struktura, zhoršující se kooperace mezi tými. Snaha o korporátní chování - z té špatné strany. Vybavení kanceláře - nepohodlné židle, stoly - pokud chci ergonomickou židli tak si ji defacto musím koupit sám i když ta na které sedím se už rozpadá.
+ flexibilní pracovní doba
+ spolupráce s kolegy
+ poloha pracoviště
+ jednání a přístup přímého nadřízeného
- nekompetentní vedení firmy doplňované přikyvovači bez kritického myšlení a nejlépe se zkušenostmi úplně mimo IT obor
- masivní fluktuace zaměstnanců
- strategie neodpovídající reálné situaci na trhu
- malování vzdušných zámků
- všeobecná apatie k prezentovaným průběžným výsledkům
- HR bez zájmu o řadové zaměstnance a atmosféru uvnitř firmy
- benefity i mzdy v SaaS/IT sektoru by zde potřebovaly reality check s 21. stoletím
- zbavování se schopných managerů, následný odchod klíčových řadových zaměstnanců
Velice oceňuji, že se dá na všem domluvit a že je možnost pracovat z HO, když je potřeba.
Mám zde spoustu zkušených kolegů od kterých se mohu učit a posunovat se dále.
- dress code nie je žiadny
- tykáme si všetci
- v rámci mítingov máme vo svojich prezentáciách vtipné obrázky, hlášky z filmov a iné drobnosti, čo vytvárajú fajn náladu
- teambuildingy a kamarátska atmosféra
- v korporátoch býva pózovanie, donášanie jeden na druhého + stres z plánov
- v GRiTe žiaden stres nie je :-)
..fakt, bez stresu :-)
Rozmanitou práci
- ponúkame technologické riešenia automatizovaného spracovania dokumentov, kde majú klienti rôzne požiadavky
- je tu kľúčové pochopiť, čo zákazník očakáva a cez vysvetlenie procesov si získať jeho dôveru a následne ho sprevádzať zmenami, ktoré prinášajú naše riešenia
- niektorí zákazníci poznajú technické procesy a väčšina je úúplne stratená :o)
- treba prispôsobiť komunikáciu so zákazníkmi, miere ich znalostí a tak sa dajú vytvoriť silné partnerstvá založené na dôvere :-)