Nikdo Vás neocenil za Vaši odvedenou práci, nikoho nezajímaly nápady pro zlepšení konkurenceschopnosti (a to má agentura dost konkurentů), nikdo neocenil, že jste vyřešil situaci s kterou si ostatní zaměstnanci nevěděli rady. Práce je určená spíše pro lidi, kteří si odsedí 8 hodin v práci a nepotřebují se dál vzdělávat a růst
Kolektiv je v současné době skvělý, rozumíme si jak po pracovní, tak i po soukromé stránce.
Výplata včas na BU.
Můj nadřízený je férový, pomáhá nám a vždy se s nim dá rozumně domluvit.
Firma jako taková pochopila, že je potřeba naslouchat lidem a na přelomu toku se zlepšilo finanční ohodnocení i benefity.
Pokud bych byla na jiném oddělení a tedy pod jiným nadřízeným, už bych u firmy nebyla.
Bohužel jsou ve vedení někteří, co se vám snaží jen tak z nudy práci znepříjemnit a využívají svého postavení.
Občas zde vázne komunikace a vedení nás ,,zapomene” upozornit na změny.
Opravdu hodně se zde střídají zaměstnanci.
Zaujala / nezaujala vás firma AGENTURA PLUS, spol. s r.o.?
U této firmy máme ještě 17 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?