Barlett & Cenbright s.r.o.

Celkem pěkná kancelář s výhledem Pracovní notebook a telefon se sim i pro soukromé používání
Velká fluktuace zaměstnanců Zkreslené informace při pohovoru, při školení Nulový kariérní postup O výsledek pohovoru bylo potřeba se opakované ozývat Při žádnosti o dovolenou umožněno pouze neplacené volno Opravdu rychlé školení, jednodenní, které ve skutečnosti trvalo chvíli a vlastně si člověk stejně vše musel naučit sám metodou pokus - omyl Název pozice neodpovídá. Pokud se povedlo kandidáta získat, vaše jméno už nikde nefigurovalo, všude byla podepsaná "zaučující"

Základem je umět uživatelsky na PC, nebát se volat. Ostatní se dá naučit formou pokus-omyl. Tedy netřeba zkušeností nebo velké praxe.
Napsáno:květen 2023

Zaměstnance vybírají pečlivě (teda z toho co je a to není často nic moc slavného). Klady jsou pracovní doba, dobrá dostupnost do práce (Praha). Je tady jistota, že se celý den nezastavíte, abyste měli obrat a nevyhodili Vás z důvodu, že máte malou produktivitu- jak se stalo více lidem zde. Nikdo se o vás nezajímá, v kanceláři vám neporadí po jednodenní zaškolení a když se zeptáte dostanete odpověď, která vám vůbec nepomůže. Práce monotónní, takže se jí za určitou dobu naučí i lidi s nižším vzděláním. Jednání v rámci firmy vypadá na úrovni, ale upozorňuji, není. Takže pokud chcete celý den hledat v nepřehledné databázi v které ani dobře vyhledávat nejde, stresovat se a mít krize několikrát denně, jak mi bylo řečeno, jako zaměstnanci, kteří tam pracují několik let, tak je to práce pro vás. Když někoho najdete, tak vám rekne, že zájem nemá, takže 95% neúspěch. Jak tady někdo psal, že se naučíte mluvit, to se spíš naučíte opakovat 3 věty pořád dokolečka 30x denně, takže pokud chcete dělat něco blízkého personalistice, tak tohle to určitě není. Kariérní postup tady taky rozhodně nehledejte, lidé si svoje místo hlídají moc dobře a nikoho dalšího školit a platit nechtějí. Dobrá zkušenost, ale už nikdy.
Napsáno:říjen 2019

benefity, kolegové, někteří podřízení
přístup, vedení, mzda, směny
Napsáno:srpen 2019

nic
všechno
Napsáno:duben 2019

Oceňuji přístup vedení l jakékoliv situaci či problému
Napsáno:prosinec 2021

Zaujala / nezaujala vás firma Barlett & Cenbright s.r.o.?