Logistika na strašnem úpadku. Ve vedení člověk, který nemá zkušenosti ani sebemenší ponětí co je to jednání s podřízeným. Celkově logistika v Benteleru je na velmi nízké úrovni ze strany vedoucích..
Přístup vedení, výrobní zaměstnanci jsou pro managementem póvl.
Za 8 let co zde pracuji je to čím dal horší
Nelogická rozhodnutí ohledně výroby i systému směnování - časté a nečekané změny
Práce není složitá a jako startovací pozice po škole je to dobrý start do pracovního života
- Pozice vedoucích pracovníku dělají lidi absolutně nevhodné pro tuto práci.
- Kariérní postup na některých pracovištích funguje a někde nikoliv i když jsou lidé sebelepší.
- Absurdní priority zaměstnavatele který staví ,,kontrolu špuntů’’ v uších nad kvalitu výroby.
chování nadřízeného a kolegů, nízké platové ohodnocení, velmi se mi nelíbilo jak se oddělení na které jsem byla chová k dělníkům kteří tam pracují a vše na nich stojí
Netradiční benefity
Nevím, až tak si nemyslím, že se jedná o netradiční benefity. Stravenky v dnešní době má mnoho firem. Tady je nahrávají na Sodexo kartu, kterou v našem městě přijímají pouze v předraženém Albertu a jinde se ní moc platit nedá. Poté je myslím vstup do bazénu zdarma - to má taky spousta firem + nějaké mikulášské nadílky pro děti, příspěvky na tábory... tudíž o netradičních benefitech tu nemůže být řeč.
Zaujala / nezaujala vás firma Benteler Automotive Rumburk s.r.o.?
U této firmy máme ještě 19 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?