Je to perspektivní firma která si zakládá na osobním přístupu ke klientům.
Změnil bych pracovní politiku a pracovní zařazení některých zaměstnanců. Ne všichni pracují jak by měli a jsou pozice které mají obrovskou zodpovědnost spjatou se svým platem a z toho jsou pozice které jsou hodnoceny absolutně odlišně. Jednou větou řečeno - není pro všechny stejný metr.
Když mluvím o nejvyšším nadřízeném, byl dobrosrdečný a snažil se být se všemi zadobře. Také byl soucitný.
Zlepšit je třeba toho mnoho. Za práci o víkendech by měl být příplatek, za přesčasy také. Hodiny si prý můžete vybrat jako volno, ale když nutně to volno potřebujete, máte smůlu, i když máte desítky hodin napracováno. Nic se nemění na tom, že vám to slíbili. Organizace práce je strašná. V pátek se dozvíte, že pracujete o víkendu...Kolektiv je nejhorší, jaký jsem kdy zažila a myslím, že vedoucí by s tím mohl něco dělat, kdyby chtěl. A plat celkově nestojí za nic.
Zaujala / nezaujala vás firma CarTec Olomouc s.r.o.?