DHL Solutions k.s.

Skladování

DHL Solutions nabízí komplexní logistické služby v Chebu, Boru, Plzni a středních Čechách. Mezi naše zákazníky patří světové značky, které každý den používáte, nosíte nebo si s nimi hrajete. V místě, kde máme sklady, organizujeme akce nejen pro naše zaměstnance (fotbalové turnaje, vánoční večírky, dny otevřených dveří a jiné), ale sponzorujeme i aktivity pro všechny v našem okolí, nebo se podílíme na dobročinných aktivitách/sbírkách.

Plat Kolegové
Příšerní nadřízení
Děkujeme za ocenění mzdy i kolegů, vážíme si toho. Mrzí nás Vaše zkušenost s nadřízeným. Tato zpětná vazba je pro nás důležitá nejen zde, ale bylo by by pro nás přínosné, pokud byste toto téma otevřel na personálním oddělení nebo v rámci pravidelného průzkumu spokojenosti EOS.
Napsáno:duben 2021

Pracovní doba Žádné vybavení k práci Jiná pracovní doba než bylo uvedeno
Děkujeme za komentář. Mrzí nás změny v pracovní době, to se v logistice výjimečně stát může. Každopádně si jsme jistí, že vybavení k práci jste u nás určitě obdržel/a.
Napsáno:březen 2021

DHL Solutions k.s. image 1
DHL Solutions k.s. image 2

DHL Solutions k.s. placeholder+9

Dobrý plat, bavila mě má agenda
Rigidní komunikace od nejníže postavených k nejvyšším i mezi nimi Málo prostoru dát podnět ke zlepšení (byla jsem součástí nového projektu s mnoha děrami) Špatná informovanost samotných teamleaderů
Děkujeme za hodnocení, každoročně navyšujeme mzdy a jsme rádi, že to oceňujete! Ano, komunikace ve velké společnosti nemusí být vždy ideální. Snad jste měl možnost dát tento feedback na na personálním oddělení nebo v rámci pravidelného průzkumu spokojenosti EOS.
Napsáno:únor 2021

týden dovolené navíc plně hrazené stravenky zaměstnavatelem mzda ve výplatní den na účtě čisté pracovní prostředí důraz na bezpečnost práce
neváží si stálých zaměstnanců nesystémové rušení pracovních pozic povýšené jednání některých vedoucích pracovníků
Děkujeme za ocenění našich benefitů. Každoročně navyšujeme mzdy a jsme rádi, že to oceňujete. Je možné, že u vás docházelo ke změnám, které nebyly dostatečně vysvětleny. Snad jste měl možnost tuto zpětnou vazbu předat v rámci setkání s managementem/personálním oddělením.
Napsáno:září 2020

Jak by mi to sedlo ve společnosti DHL Solutions k.s.?
Na to, že na skladě je relativně chaos a vedení není schopno dát do pořádku, tak i přesto práce v DHL mě baví, učím se novým věcem, kolegové jsou opravdu fajn a nemůžu se na ně stěžovat. Mzda by mohla být lepší, ale dá se to, průběžně ji navyšují. Celkově jsem s práci v DHL spokojen.
Vedení nedodržuje sliby.
Děkujeme za hodnocení, každoročně navyšujeme mzdy a jsme rádi, že to oceňujete! Mrzí nás Vaše zkušenost s vedením, snad jste měl možnost dát tento feedback na na personálním oddělení nebo v rámci pravidelného průzkumu spokojenosti EOS.
Napsáno:říjen 2020

Plně hrazené stravenky. Nic víc
Naprosto neférové jednání
Mrzí nás Vaše zkušenost. Pravidelně měříme spokojenost našich zaměstnanců, snad jste měl možnost využít předání této zpětné vazby managementu.
Napsáno:říjen 2019

Jistota
Neváží se zaměstnavatel stálých pracovníků
Naše provozy jsou velmi stabilní zaměstnavatelé ve všech regionech. Stálé pracovníky se snažíme odměňovat kariérním růstem a každoročním navyšováním mezd.
Napsáno:červen 2019

Zázemí velké stabilní společnosti. Nadstandardní benefity. Společnost pečuje o své zaměstnance i vysoko nad rámec svých povinností. Přátelská pracovní atmosféra. Vzájemně korektní a profesionální vztahy mezi zaměstnanci napříč všemi úrovněmi řízení. Spolupráce a pomoc mezi kolegy. Nehraje se na funkce, pracuje se týmově.
Ohodnocení práce, je znát rozdíl mezi jednotlivými regiony Česka.
Moc děkujeme za komentář. V současné době narovnáváme mzdy mezi regiony, takže se na to určitě zaměříme!
Napsáno:květen 2019

Zamestnanecké benefity a to, že jsem pracovala na nezávislé/externí pozici.
Nedostatečná komunikace ze strany vedení DHL.
Děkujeme za komentář! Nabídka našich benefitů se rozrůstá, takže bude ještě lepší. Ano, jsme veliká společnost, občas je možné, že komunikace není ideální.
Napsáno:únor 2019

Zajimavé benefity
Větší finanční hodnocení.

Možnost kariérního postupu
Možnost karierního postupu pro mladé lidi je velice duležitá. Postup se jim hodí dál do života. Naučí se jak jednat s lidma. Firma pořádá hodně školení je duležité a hlavně prospěšné.
Děkujeme za komentář! Možnost kariérního růst je pro naše zaměstnance to nejzajímavější - máme skutečně velký podíl interních přesunů. Nabídka našich benefitů se rozrůstá, takže bude ještě lepší.
Napsáno:prosinec 2018
Zaujala / nezaujala vás firma DHL Solutions k.s.?