Příjemné pracovní prostředí bez zbytečného stresu, příjemní kolegové.
Snaha vyjít zaměstnancům vstříc.
Epické teambuildingy :D
Velký rozdíl ve mzdě nových kolegů a starých matadorů, kteří drží většinu know-how. Bohužel v neprospěch těch zkušenějších... což je poměrně demotivující.
Firma nespí na vavřínech a stále se snaží posouvat kupředu. To dává možnost růstu i mně. Přes nesporné úspěchy firmy v poslední době a neustálý růst se ve firmě stále drží rodinná atmosféra a flexibilita, takže se nám pracuje dobře a nemáme pocit svázaných rukou, pokud potřebujeme něco změnit.
To bych musel jít opravdu do detailu a ty mi přijdou v celkovém pohledu vážně nedůležité.
U této firmy máme ještě 1 komentář, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že jej opravdu psal zaměstnanec. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?