Do zaměstnání jsem nastoupil hned po škole. Naučil jsem se zde celkem dost věcí. Bohužel ne ty nejdůležitější. Mezi které patří svádět své chyby na ostatní a podlézání. To jsou 2 nejdůležitější vlastnosti které jsou ve firmě zapotřebí.
Spokojenost ubývá s posledními fér zaměstnanci kteří postupně společnost opuštějí
Do Aisanu jsem nastoupila v době, kdy bylo málo práce. Nebylo tolik fabrik a ty, co byly - tak chtěly letitou praxi ve výrobě, kterou jsem neměla a díky Aisanu jsem ji získala. Ze všeho nejvíc se mi líbil kolektiv, super lidičky, zajištěný svoz z Mostu, super kantýna a celkově firma na úrovni.
Na to, o jak velkou halu se jedná a kolik je tam linek, strojů... tak je málo oken. Klimatizace není, v létě je člověk odkázán na větráky a ty jsou někdy spíš na škodu, než k užitku.
Oceňuji možnost osobního rozvoje.
Dále se mi líbí celkově přátelská atmosféra mého oddělení.
Každý si dělá na svém písečku.
Protože jsme velká firma, tak se tu ztratí i neefektivní jedinci a flákači. Ty jsou často odměňování naším systémem naprosto stejně, jako lidi pracovití. To dokáže zaměstnance značně demotivovat.
Zaujala / nezaujala vás firma Aisan Industry Czech, s.r.o.?