Procter & Gamble - Rakona, s.r.o.

Výroba pracích prostředků, prostředků na mytí nádobí a aviváží.

Diverzita prace. Napln prace. Pracovni kolektiv
Narocnost jak casova tak "psychicka". Produktivita
Napsáno:červenec 2022

Benefity jako posilka, sleva na oběd atp. ale to už teď mají všude. takže spokojen asi s ničím
Žádný 13 plat ani nic podobného. prý je "rozprostřen" do zbytku roku. Říkají něco o osobním ohodnocení, ale to je naprostá blbost, jelikož v lednu všem srovnávají platy na stejnou částku, takže pokud je člověk "výborný" tak mu v červnu přidají 1000,- a pokud je člověk "špatný" tak mu nepřidají nic, ale na konci roku to všem srovnají na stejnou hladinu, takže člověk se v podstatě nemusí vůbec snažit a bude mít stejně peněz jako člověk co tam maká jak blázen. Pokud jde o vedení, tak každé cca 2-3 roky se mění, takže někdy chytnete dobrého vedoucího a někdy špatného. To se pak odvijí i na platu atp. Pokud je dobrý vedoucí, tak pro vás dokáže udělat první poslední a není to problém, pokud je špatný, tak něco uděláte a on než to pošle dál, tak už zase rotuje na jinou pozici.
Napsáno:říjen 2020

Nikdy jsem v zadne firme nepoznal tolik tak chytrych a schopnych lidi. Ti lide ale byli vedeni k tomu aby mezi sebou souperili nez aby spolupracovali. Celkovy vykon takoveho managementu je pak stejny nebo i horsi nez prumerny. Dalsi problem je velke mnozstvi vyssiho managementu z vychodni evropy, kde jak znamo, ma clovek (a jeho prace) uplne jinou hodnotu. Ale pokud vydrzite, naucite se jak se svou pozici prat a to se vam dale urcite bude hodit. A mel-li jsem v tomto bloku odpoved na nejvetsi spokojenost- tak to bylo stravovani. Tamni kuchyne byla vyborna.
viz minule okenko
Napsáno:červenec 2020

volnost pracovní doby školení
benefity neakceptování jiných názorů nedostatečné ohodnocení práce navíc ze strany zaměstnavatele
Napsáno:únor 2019

Zaškolování, slušné chování, respekt, ochota pomoct
Zvýšit plat, pokud se vezme v potaz odpovědnost kontraktorských firem oproti mé pozici, tak je mizivá, přesto berou stejné peníze, někdy i vyšší + lákavější konkurence občas
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:červenec 2018

Firma porovnává mzdy s ostatními továrnami v okolí ale se špatnými pozicemi tím vychází daleko nižší platy. Příklad seřizovač se bere jako operátor linky což pak vychází daleko nižší plat než v okolních firmách. Operátor výroby který má na starosti např výrobu prášků či aviváží má plat jako člověk který dělá někde u pásu a kompletuje.
Napsáno:březen 2018

Platy ve výrobě. Jsou nižší než v okolních firmach
Napsáno:září 2017

Vysoký podíl zkušeností, zodpovědnost a volnost v realizaci svích iniciativ.
horší funkčnost systémú, ťežkopádný project managemnet
Napsáno:březen 2019

Perspektiva silné nadnárodní firmy
Napsáno:leden 2018

Firma se velmi dobře stará o své zaměstnance, nabízí skvělý osobní rozvoj a vzdělávání a díky rotaci po různých pozicích získá člověk možnost v průběhu kariéry vyzkoušet si I druhy práce mimo jeho původní obor.
Napsáno:leden 2018

Zaujala / nezaujala vás firma Procter & Gamble - Rakona, s.r.o.?