Spokojený jsem s kolegialitou a komunikací mezi týmy. Člověk se může těšit na příjemnou atmosféru. Ovšem záleží s kým se komunikuje. Také oceňuji benefit ve formě příspěvku na důchodové pojištění. Naučíte se zde jak urgovat zprávy na ostatní oddělení.
Jsem znepokojen nedostatkem ohledu k zaměstnancům, kteří jsou předčasně propuštěni před důchodem, aniž by byla zohledněna jejich hodnota pro firmu. Přeci jen zkušenosti nabyté po mnoho let (20-40let) jsou cenným přínosem, který by neměl být opomíjen. Nedočkáte se zde ochoty za strany firmy zvýšit mzdu, i když firma generuje značné zisky. O korunu navíc zde musíte bojovat a je to spíše na roky. Benefity se také jeví jako méně atraktivní než dříve, s minimální podporou pro zaměstnance, kteří hledají podporu pro svůj sportovní životní styl. Povrchní chování a nedostatek podpory pro zaměstnance jsou běžným jevem, přičemž vyšší vedení zřejmě nevnímá problematické chování manažerů.
Benefity jako v jiných firmách. Multikarty pro sportovní účely. Prispevek na stravu. Jidelna. Kantýna.
Neferove jednání vedouci.
Práci v mezinárodním prostředí
Poclain dává možnost mladým lidem i po škole i s jiným zaměřením než strojírenství. Důležitá je znalost angličtiny a francouzštiny. Nutné být otevřený mnoha změnám a ochoten se učit stále nové věci atd. Nutné být odolný vůči stresu a ochotný dělat i přesčasy.
Práci v týmu mladých lidí
Je to vždy o nadřízených, vybírejte nejdřív šéfa, pak práci
Nic není jasné dopředu a když už se něco konečně domluví, tak se to stále mění, na to musí být člověk stavěný, aby to ustál. Nejlíp být hooodně velký flegmatik.
Zaujala / nezaujala vás firma POCLAIN HYDRAULICS, s.r.o.?