O čem je práce auditora?
O čem je práce auditora?
Pro leadera je důležité získat si neformální autoritu. Jiří Moser o manažerských dovednostech
Když v práci přijde neúspěch, může to být i obrovské vítězství, říká Jiří Zouhar
Uplatnění pro lidi bez zkušeností+9

PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení

PwC již dávno není jen audit, i když stále tvoří velkou část našeho businessu. Máme i špičkové expertní týmy na daně, technologie, cyber security, udržitelnost, fúze a akvizice a spoustu dalšího. Poskytujeme komplexní služby nejvýznamnějším společnostem na trhu, start-upům i neziskovkám, takže získáš přehled o tom, jak to kde funguje. A to nejdůležitější – získáš spoustu cenných kontaktů. Zajímá tě víc? Ozvi se nám 😊

100 hodnocení s 69 komentáři
Nejužitečnější komentář
možnosti home-office, kolegové, mimopracovní akce, pracovní příslušenství (PC, mobil)
Napsáno:leden 2024

Příjemné prostředí

Příjemné prostředí

Neformální pracovní atmosféra

Neformální pracovní atmosféra

Na teamových awaydays zjistíš, jak moc se můžeš spolehnout na kolegy i mimo kancelář. +9

Zaujala / nezaujala vás firma PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o.?