VML Czechia s.r.o.

Reklamní činnosti

Příležitost se učit a spolupracovat s nejlepšími v oboru
Přesčasy
Napsáno:únor 2023

S kolegy, kteří zde pracují, pracovními podmínky
Občas dlouhá pracovní doba

Lokalita a Campus Krmeetko Příjemné prostředí a kolektiv Volnější pracovní doba
Nestálá pracovní místa (floating), stěhování napříč patry Nepravidelná a nízká míra zpětné vazby Menší prostor pro růst Korporátní přístup, méně ohebný pro individuální potřeby
Napsáno:únor 2023

Dogfriendly office, Home office, večírky pro zaměstnance, přátelské a neformální prostředí, místo výkonu práce (Praha Letná, design budovy, vybavenost office), komunikace
Chybí mi možnost školení pro kreativce, nebo možnost kurzu cizího jazyka jiného než angličtina.
Napsáno:únor 2023

na první místo musím dát tým, ve kterém jsem a mého nadřízeného. Jsou naprosto úžasní, moc jsme si sedli, ve všem se podporujeme, pomáháme! Jako druhou věc je rozhodně moje zaměření práce, kterou miluji - nemám na starosti pouze jednoho klienta, ale je jich více a mimo VMLYR klienty pomáhám i s klienty ostatních agentur. Díky práci v kreativní agentuře moje kreativita je čím dál vyšší a vyšší! Benefity jako je mulitsport karta je fajn, ale je to drahé. To samé i fyzio a masáže, které si VMLYR zaměstnanci musí hradit sami - většina agentur v Campusu toto mají od zaměstnavatele hrazené. Bylo by fajn, mít nějaké služby zdarma.
Jak jsem zminovala - masáže a fyzio by mohlo být od VMLYR hrazeno. Vyplnování timesheets je za mě peklo. Minulý rok jsem to zvládala ale tento rok, to nejde s náplní prací skloubit. Jakmile jednou nevyplím, tak už se to pak táhne. Ideálně mít na to jiný, efektivní system - třeba trackovat jen práci na zakázkách na klientech, ale nezapivat si všech 8h práce, je to demotivující..
Napsáno:leden 2023

Oceňuju pohodový kolektiv v kreaitním oddělení, který se navzájem podporuje a navzájem si pomáhá zlepšovat svoje nápady a pozvedávat práci na vyšší úroveň. Nadále mě těší smysl pro humor, který kolektivem prostupuje, vždy ale ve spojení s lidskou vřelostí.
Myslím, že firma by mohla více proaktivně myslet na zlepšování mých platových podmínek; rád bych pocítil uznání a ocenění v této rovině, aniž bych si o něj musel říkat (žádat o zvednutí platu).

Super prostředí, lidi
přesčasy lepší life time balance platy

kolektiv, kultura, hodnoty
firemni kantyna

Kolektiv. Osobní přístup.
Benefity, finanční ohodnocení, vzdělávání
Napsáno:leden 2023

Lidi, kteří mají international backround (většina) Skvělá sociální bublina - sedíme na prameni moderního marketingu, můžeme se učit jeden od druhého, žije to Hrdost na to, kde a na čem dělám. To dodává do práce dost pozitivních bonusů - pocit prestiže a smyslu práce.
Poměr cena / výkon v Krmeetku. Chybí mi tu program na mentální zdraví a odolnost.
Napsáno:leden 2023
Zaujala / nezaujala vás firma VML Czechia s.r.o.?