Boxed je firma, kde se věci dělají s rozumem, bez zbytečné byrokracie. Lidé tu nejsou svázaní pravidly nebo procesy, které by brzdily práci, naopak, důvěra, samostatnost a tah na výsledek jsou tu základem fungování.
Kolektiv je složený z přímých, pracovitých lidí, kteří si nepotrpí na formality, ale umí spolu efektivně komunikovat. Když je potřeba něco změnit nebo zlepšit, řeší se to rychle, bez složitých schvalovacích koleček.
Vedení naslouchá, dává prostor a očekává, že se člověk chopí odpovědnosti. Není tu prostor pro pasivní přístup, ale kdo je aktivní, získá velkou míru vlivu i uznání.
Je to ideální prostředí pro ty, kteří hledají smysluplnou práci, přímé vztahy a možnost opravdu něco ovlivnit, bez přetvářky, bez korporátních masek.
Oceňuji propojení různorodých odvětví do smysluplného celku, který má reálný přínos. Baví mě podílet se na projektech a cítit kolem sebe tvůrčí atmosféru, která nás při práci provází. Velkým plusem je pro mě možnost učit se, růst společně s firmou a zároveň mít prostor pro sladění pracovního a osobního života.
Jasně, občas něco neklapne úplně podle představ – ale ruku na srdce, kde je to vždycky bez chybičky? Důležité pro mě je, že má práce smysl i přesah, že lidé táhnou za jeden provaz a že i když se něco pokazí, hledá se řešení, ne viník.
Neformální pracovní atmosféru
Ve firmě najdete partu lidí s různým zaměřením, ale přesto táhneme za jeden provaz. Když je potřeba něco řešit, dveře jsou otevřené a každý ochotně poradí. Společné obědy – ať už v montérkách, tričku nebo kostýmku – jen potvrzují, že uvolněná atmosféra tu není jen fráze.
Nezáleží tolik na tom, co umíš – důležitější je, že máš chuť se zapojit a případnou nevědomost doplnit. Důraz se tu klade víc na přístup než na perfektní životopis. Praxe stejně ukáže, jestli se umíš zeptat a zvládnout, co přijde. Když máš zápal a táhneš s ostatními, zbytek se naučíš. Dveře jsou tu otevřené :)
U této firmy máme ještě 2 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?