Naše každoroční pravidelné setkání se všemi zaměstnanci z ČR i SR na výroční Unilever konferenci
Pracovní prostory, kde je spousta místa pro sdílení s ostatními kolegy, nechybí ani relax zona, vybavené kuchyňky pro přípravu výborné kávy.
GM Nutrition East Europe& Head of Country CRSR Michaela Franeková
GM Nutrition East Europe& Head of Country CRSR Michaela Franeková
Neformální pracovní atmosféra+9

UNILEVER ČR, spol. s r.o.

Dodavatel potravin, výrobků pro péči o domácnost a výrobků pro osobní péči

Kolektiv - parta fajn lidí, firemní kultura - otevřená, flexibilita pracovní doby
personální politika a workload - více práce a zároveň redukce zaměstnanců bez zlepšení nástrojů a procesů, centralizace procesů a nefungující spolupráce s outsoursovanými odděleními, chybějící možnost individuálního ohodnocení jedinců za nadstandardní výkon, dlouhodobé zástupy atd...
Napsáno:květen 2022

Ocenuji klouzavou pracovni dobu a moznost home office. Vyhovuje mi take neformalni atmosfera
Firma setri a bohuzel to dost pocituji zamestnanci
Napsáno:prosinec 2019

Hybridní model fungování v týmech a homeoffice

Hybridní model fungování v týmech a homeoffice

Phone boxy - pokud se potřebujete připojit na call a nerušit ostatní v kanceláři.

Kolegyně z Finančního oddělení na meetingu v zasedačce

Kolegyně z Finančního oddělení na meetingu v zasedačce

Sídlíme v moderních prostorách na Palmovce ve Voctářově ulici. Hned po příchodu k nám ve 3.patře vás přivítají naše milé recepční.+9

Firma relativne peclive pracuje s lidma. Snazi se byt ekologicka, trendy, nechce zaspat dobu. Samozrejme musim zminit silu samotne znacky firmy, coz vam otevira nejedny dvere u novych businessovych prilezitosti.
V porovnani s podobne velkymi korporacemi jsme hure placeni.
Napsáno:duben 2019

Skvele vyrobky
Falesny pristup k lidem
Napsáno:duben 2019

Jak by mi to sedlo ve společnosti UNILEVER ČR, spol. s r.o.?
S kulturou, kolegy, otevrenou komunikaci
Procesy nejsou jasne dane a moc nefunguji, lide se zrikaji zodpovednosti, vseobecne pouzivana vymluva, že něco není, protože nebyl čas a pár poctivých jedincu dela praci za ostatni
Napsáno:leden 2019

Možnost růstu, vzhledem k tomu, že jde o nadnárodní společnost, zlepšení v anglickém jazyce, možnost podívat se do zahraničních poboček.
Nemohu posoudit, jsem již příliš dlouho z firmy. U bývalých kolegů, kteří zůstali, cítím, že pracují ve stresu, jsou často přetěžováni někdy nesmyslnými požadavky. Vedení není v přímém kontaktu, vedoucí pracovníci to sedí v zahraničí.
Napsáno:březen 2017

Office, pracovní podmínky, plat, auto, skvělé značky
Politikaření, neupřímnost, rozdělení na staré a nové lidi z Unileveru
Napsáno:listopad 2023

Cením si osobního přístupu vedoucí, jejího skutečného zájmu o přizpůsobení se v nové práci, jestli mi práce vyhovuje atd. Je velmi otevřená jakékoliv diskuzi a vždy se snaží hledat řešení a pozitivně motivovat.
Organizace je poměrně velká a je zde velké množství lidí. Je těžší zapadnout do kolektivu a dobře ho poznat. Je zde k tomu ale spousta příležitostí (neformální akce, obědy v kanceláři, team buildingy..)
Napsáno:leden 2023

Možnost neomezeně pracovat z domova. Příjemné prostředí.
Ubývají nám benefity. Platy by mohly být vyšší.
Napsáno:leden 2023

Kolektiv
Napsáno:prosinec 2022

Zaujala / nezaujala vás firma UNILEVER ČR, spol. s r.o.?