Hays Czech Republic, s.r.o.

Činnosti agentur zprostředkujících práci

otevřené komunikace, férové firemní kultury, spravedlivého přístupu v odměňování, podpory týmových aktivit, které i financuje
máme fajn prostředí, ale stálo by za to více ho vyšperkovat, inovovat
Napsáno:září 2018

Vuci kandidatum i vuci klientum se chova velice dobre a ferove.
Vztah firmy k zamestnancum. Vyssi platy, vice benefitu, uvolnenejsi pracovni moralka, stejne vyhody pro vsechny na stejnych pozicich, zlepseni vzajemne komunikace.
Napsáno:březen 2018

Nejvíce si cením možnosti kariérního a profesního růstu který Hays umožňuje. Zároveň si cením lidí, kteří pracují v naší společnosti, jelikož lidé jsou základem každé společnosti, myslím, že v Hays najde uplatnění každý, kdo má proaktivní přístup a nebojí se práce v dynamickém prostředí.
Flexibilitu, ale myslím, že bych ji zavedla v rámci flexibilní pracovní doby a home office až v určité míře seniority.
Napsáno:září 2018

Dynamický mladý kolektiv, hodně se toho naučíte v krátkém čase. Naučíte se time management. Budete strestu oddolní. Super kolegové. Můžete si vydělat hodně pěněz. Kariérní růst. Super lokalita. Korporát, ale s osobním přístupem.
Lepší kariérní plánování pro zaměstnance.
Napsáno:září 2018

Cením si velké podpory od ostatních manažerů, kteří dokážou velice dobře poradit. Zároveň oceňuji mzdu i benefity.
V současné době bych nic neměnil.
Napsáno:září 2018

silná značka, výborné finanční ohodnocení, možnost samostatné práce, profesní rozvoj
nic
Napsáno:září 2018

Velmi si cenním transparentního přístupu a otevřené komunikace napříč celou společností, ačkoli to někdy nemusí být někomu příjemné, přesto mám pocit, že se zde nepolitikaří a neznevýhodňuje na základě sympatií a antipatií . Cenním si stále značně nebyrokratického prostředí, které nevymýšlí procesy pro procesy, ale snaží se stále věci usnadňovat, ačkoli s rostoucím počtem zaměstnanců to není vždy jednoduché a pravidla musí být. Na zaměstnance se nahlíží jako na člověka, který má i svůj osobní život a v náročnějším období vždy umí najít individuální řešení, tak aby se zaměstnanec mohl plně soustředit na to, co je pro něj aktuálně nejdůležitější. Každý zaměstnanec dostane jednoznačný úkol, včetně konkrétních mezicílů, kterých má dosáhnout a zároveň mu pomáhají k dosažení cílů dlouhodobějších, čili všichni jednoznačně věcí, co se od nich očekává.
Napsáno:září 2018

Společnost má jasné procesy, je velice zorganizovaná a transparentní, vše má jasná pravidla, která jsou zaměstnanci uznávána a dodržována. Zaměstnanec zde může vyjádřit svůj názor, se kterým se dále pracuje. Rovněž zde mají lidé široké možnosti osobního rozvoje a rozvoje své kariéry, ke které pomůže jasně definovaná kariérní mapa. Do styku zde zaměstnanec přijde také s kolegy ze zahraničních poboček, díky čemuž je možné předávat získané know-how a "best practices". HAYS nabízí mezinárodní prostředí a aktivní využití anglického jazyka. Zaměstnanci zde oceňují rovněž širokou škálu benefitů a možnost pravidelných nadstandardních výdělků. HAYS reaguje pružně na tržní situaci a uzpůsobuje se potřebám trhu.
Nic mě aktuálně něnapadá.
Napsáno:září 2018

Nejvíc si cením možnosti rozvoje. Hays je schopen z juniora bez zkušeností vychovat seniorního profesionála.
Napsáno:březen 2019

Možnost práce při studiu
Společnost HAYS nabízí možnost pracovat při studiu na zkrácený úvazek s možností naprosto flexibilní pracovní doby. Po dokončení studia je samozřejmá možnost přechodu na plný úvazek a seniornější konzultantskou pozici.
Napsáno:březen 2019

U této firmy máme ještě 8 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Hays Czech Republic, s.r.o.?