Hays Czech Republic, s.r.o.

Činnosti agentur zprostředkujících práci

Firma plná skvělých lidí, mám úžasné kolegy, současné vedení má velký zájem o spokojenost zaměstnanců. Možnost rozvoje a relativně rychlého kariérního růstu, vždy se hledá ten správný fit a správný tým pro daného člověka. Příležitost setkat se s velice zajímavými lidmi na pracovním trhu a získat rychle obrovské množství zkušeností a expertizy. Chce to obchodního ducha a proaktivitu, ale pokud má člověk snahu a motivaci dosahovat výsledků, je za to velmi motivačně ohodnocen - neomezené bonusové schéma, plno incentiv. Profesionální korporátní zázemí, s možnostmi přicházet s lokálními nápady a projekty. Denní využití angličtiny, tréninky, benefity, loyalty program...
Některé procesy nastavené z centrály. Postupná inovace IT systémů, s níž souvisí větší množství manuální administrativy.
Napsáno:únor 2023

Vyse provizi Profesionalita Prilezitosti
Kazdy hral sam za sebe Tlak na vysledek Narocne skloubit s osobnim zivotem
Napsáno:duben 2021

Firma pro kandidáty, uchazeče o zaměstnání, není špatná! Práci firma odvádí dobře. Bohužel, se ukázala faleš lidí, čím vyšší post, tím větší faleš. Pokud nejste Business a jenom business člověk, ve firmě se dobře cítit nebudete ...záleží samozřejmě, v jakém byste zrovna byli teamu.
Napsáno:listopad 2020

Super kolegové, podpora v týmu, možnost učit se od zkušenějších, denní použití angličtiny. Ideální práce pro lidi při nebo po škole.
Nesmyslný tlak vedení na výsledky tzv. za každou cenu, chybějící procesy, nedostatek komunikace od vedení, neochota ke změnám, kumulované role, nejasné kompetence, spousta ad-hoc řešení, velký a hlučný openspace.

Práci v mezinárodním prostředí
Denní komunikace v angličtině s klienty. Angličtina je oficiální firemní jazyk pro komunikaci s vyšším managementem a kolegy v zahraničí.
Napsáno:březen 2020

Naučila jsem se hodně věcí od kolegů, komunikaci především po telefonu a hodně jsem komunikovala anglicky
Tlak na zaměstnance k plnění čísel, neustále porady a velký dozor

Příležitost využít cizí jazyky
Firma je mezinárodní a kromě češtiny využijete i angličtinu na denní bázi. Kolegy budete mít z různých koutů světa.

Možnost kariérního postupu
Pokud ve firmě zjistí, že máte "tah na branku" a umíte vydělat firmě peníze, můžete se rychle dostat na vyšší pozici. Pro ověření doporučuji vyhledat si zaměstnance na LinkedIn.
Napsáno:červen 2019

Spolupráce s kolegy byla příjemná. Sídlo společnosti v centru Prahy.
Pozice jsou čistě obchodní. Vhodné pro mladé lidi po škole, kteří jsou hodně flexibilní a mají drive a dokáží pracovat pod tlakem. Žraloci přežijí ostatní odejdou. Vysoká fluktuace. Pozici nedoporučuji lidem z Interního HR.

Možnost přizpůsobit si práci dle mého uvážení volnost
příliš mnoho meetingů

Neomezený bonus, zaměstnanecké benefity, možnost Home office
Napsáno:listopad 2018

Neomezené bonusy, flexibilní pracovní doba, neformální firemní kultura, příjemné benefity
Změnit pracovní dobu na core hours
Napsáno:září 2018

Více flexi doby
Napsáno:září 2018

Zaujala / nezaujala vás firma Hays Czech Republic, s.r.o.?