Fakultní nemocnice Plzeň

Ústavní zdravotní péče

Plat, mezioborová spolupráce. Když si nejsem pracovně jistá, vždy se můžu na někoho obrátit.
Po dvaceti letech zjistíte, že nevite co je osobní život. Vše se podřizuje práci, množství přesčasů, stále být připraven kdykoli odejít od rodiny do práce.

Řád a pravidla
Abyste mohli léčit či jinak klientům pomáhat, je často nutné udržovat určitou návaznost léčby. Nemocnice je velký kolos, bez řádu by nefungovala. Lidé zde pracující musí být spolehliví a cílevědomní.

Práci, co dává hlubší smysl
Pomáháme lidem. Na mnoha odděleních na nejvyšší úrovni. Stále se rozvíjí, sleduje trendy.
Napsáno:únor 2022

Umožňuje vzdělávání, má širokou škálu benefitů (příspěvek na důchodové poj., dovolenou, dětské tábory, obědy, aj.), tabulkový plat s pravidelným navyšováním platu dle odpracovaných let. Ovšem je zde velmi omezený kariérní postup.
Není možný kariérní postup
Napsáno:květen 2020

Jídelna, ochota některých lidí pomoci druh
Zákeřnost některých kolegů
Napsáno:říjen 2019

Kolektiv, pracovní prostředí, jídlo
Vedení Kliniky zobrazovacích metod, žádný osobní život, hodně přesčasů, málo dovolené
Napsáno:červen 2019

Umožňuje různé vzdělávací kurzy. Benefity na dovolenou či penzijní pojištění, léky, sport....jsou skvělé a víc v žádné nemocnici nedávají, co vím od známých z různých krajů. Bohužel je nedostatek sestřiček, tak máme hodně přesčasů, ale jsou krásně zaplaceny a vždy výplata chodí včas.
V každé práci je něco co nám vadí. Zde je spíše problém ze strany pacientů a jejich ne vždy milé chování. Na léto by bylo hezké brát brigádnice ze středních či vysokých škol zdravotnického zaměření, aby zaměstnanci neměli tolika přesčasů a více času trávili s rodinou a přateli.
Napsáno:červen 2019

Lékařské a sesterské vedení kliniky! Super tým, který se neustále vzdělával a nejnovější medicínské a ošetřovatelské přístroje/ techniky se snažil aplikovat.
Velký ženský kolektiv
Napsáno:květen 2019

Benefity jen s potvrzenim a pouze u konkretnich spolecnosti. Nadřízený nepodpoří, přidává služby aniž by informoval. I více než 200 hodin měsíčně. Fyzicky naročná práce Psychicky náročná práce Neklimatizované prostředí Nedostatek personálu - odmítání navýšení ze strany zaměstnavatele Nedostatek volného času Nedostatečná kolegialita
Napsáno:listopad 2018

Velký pokrok v laboratorní technice a její dosažitelnost. Dobře nastavená pravidla pro zlepšování pracovního prostředí i prostředí pro odpočinek.Dodržování a pravidelná kontrola všech nastavených hygienických pravidel. Postupné navyšování benefitů pro zaměstnance (příspěvek na vitamíny, na sportovní činnost, na kulturní akce, na dovolenou či důchodové spoření). Pravidelné odměny.
FN je velký komplex. Za své pracoviště si nemohu na nic stěžovat. Jen se mi stalo jako pacientovi, že ne se vším jsem byla spokojena ( jídlo, přístup některých zdravotníků..) Na všech odděleních je však vidět obrovský nápor pacientů, na který není bohužel dostatek kvalifikovaného personálu. Není to však vina vedení nemocnice, ale finančním nastavením ze strany státu.

Náročné úkoly
Pracují s lidmi, s nemocnými lidmi. To je velmi náročné. Vyžaduje to hodně energie,celoživotního vzdělávání, zdravé empatie, aby neutrpěla jejich psychika. To je opravdu náročné a ne vždy doceňované. Musí najít rovnováhu mezi náročnou prací a osobním životem , což směnný provoz jen ztěžuje. Je to výzva pro silné jedince.

Zajímavé benefity, super kolektiv i zajímavé pracovní pozice, na kterých získáte mnoho zkušeností
Ne nic

bohaté pracovní i životní zkušenosti, fajn kolektiv, super benefity, výborná jídelna
prokrastinace
Napsáno:červenec 2022

Zaujala / nezaujala vás firma Fakultní nemocnice Plzeň?