Volnější pracovní doba
Rozumné finanční ohodnocení, ale jen některé divize.
Zajímavé práce
Možnost "kariérního" růstu
Hodně o lidech
Vedení a způsob řízení firmy
Přerostlá garážovka
Minimální plánování
Žádné střednědobé vize
Neschopnost a neznalost IT ve středním managementu - asi nepodstatné pro IT firmu
Kdo nechce, nemusí pracovat
Jsem docela spokojený, kromě všech každodenních problémů, které jsou pro pracovní procesy běžné, je atmosféra mezi kolegy opravdu skvělá. Všichni jsou ochotni pomoci, když je potřeba s pracovními záležitostmi, a to i mimo práci, v soukromí. V kanceláři je atmosféra neformální a uvolněná. Samozřejmě, jako v každém oboru a v každé firmě, přijde období, kdy je třeba něco udělat super rychle a s vysokou prioritou, ale ve většině případů je to na žádost zákazníků atd. Celkově skvělé!
Nespecifikoval bych nic konkrétního...
Možná by se některé procesy ze strany managementu daly vyřešit o něco rychleji, ale nikdo není dokonalý. Mám dojem, že se zaměstnanci zacházeli správně a pochopili je, ale možná je to jen můj osobní dojem.
naučil/a jsem se něco užitečného, co se v jiné práci hodí
- čisté prostředí
- pitný režim
- jednání ze strany vedení a nadřízených
- benefity
- navyšování či rozdělování mezd a odměn
- evidenci docházky
- výplaty jsou až na konci následujícího měsíce
Zaujala / nezaujala vás firma UNICODE SYSTEMS, s.r.o.?
U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?