Volvo Group Czech Republic, s.r.o.

Obchod s motorovými vozidly

V servisu panovala výborná nálada. Skvělý kolektiv. Pracovalo se s radostí
Když přijelo vedení, atmosféra se změnila na stresující. Zaměstnanci se báli odejít domů v době kdy jim skončila pracovní doba. Aby se nestali tématem diskuze jestli nemají náhodou málo práce, zda jsou vůbec potřební, nedej bože nahraditelní. Proto zaměstnanci zůstávali v práci do té doby, dokud se manažeři nevypovídali v zasedačkách a neodjeli.
Napsáno:leden 2021

-Komunikace s kolegy -víceméně jde vše zařídit, včetně nečekaného volna. -Vše se odvíjí od konkrétné pobočky. -Plat roste s délkou zaměstnání -Když člověk maká,tak relativní klid
-Alibismus (já ne,to ten druhej) -Neřešení problémů, věc na pět minut se řeší rok -Inovace nebo investice (je to na dlouhé lokte) -Nepovinně povinné soboty 1x za 14dní :-D
Napsáno:srpen 2025

-velice zajímavá a různorodá práce -práce s nákladními vozy -stabilita -kolegové -člověk se hodně naučí, hrabe se v motoru, převodovce i v elektronice -školení -hezké pracovní prostředí, dílna a celkově budova
-velice arogantní přístup a povýšenost nadřízených konkrétní pobočky -všechna zodpovědnost se hazí na podřízené -nedá se důvěřovat nadřízeným -trochu jak za socialismu, jakmile se ozvete, jste v hledáčku nadřízených -vyšší nadřízený se snaží věci "řešit", ale vůbec to neumí, nedá se s ním mluvit, celkově podle mě práci nezvládá tak, jak má, ale čísla v tabulce jsou důležitější -řeší se hlavně tabulky a číslíčka, reálný chod nikoho nezajímá -nereálné časy oprav, od kterých se odvíjí výkon "plat" -když přijede nejvyšší nadřízený, všichni se musí chovat svatě, neuvolněná atmosféra -nedostatečně zajištěné nářadí a jiné pracovní pomůcky, na určitý pracovní úkon, člověk si musí nějak poradit -posměšky nadřízených ohledně méněcennosti vzdělání bez maturity -obzvlášť neskutečně arogantní, někdy i agresivní a velice povýšené chování jednoho konkrétního nadřízeného, kvůli kterému odešlo spousty lidí a jsou na něj časté stížnosti, ale vedení to nezajímá, přestože svou práci odvádí spíše podprůměrně -záleží hodně na pobočce, má zkušenost se týká pobočky kde bylo/je mé působení
Napsáno:leden 2023

Kolektiv. Ferove jednani. Moznost seberealizace. Lidskost a zaroven vysoka profesionalita.
Se vsim spokojenost.

Inovativni prostredi. Firma otevrena novym napadum. Inspirativnost. Uzka spoluprace se zahranicni centralou, sdileni postupu a procedur. Vymena zkusenosti napric zememi. Moznost ucasti na skolenich, duraz na individualni rozvoj, kvalitu a spokojenost zamestnancu. Vse s uplatnenim zdraveho selskeho rozumu.

Volnost a samostatnost
Kazdy zamestnanec mohl byt samostatny, mel svou pravomoc a nesl svoji odpovednost. Firma velmi podporovala samostatnost zamestnancu. Uplatneni postupu a procedur, ale vzdy take zdraveho rozumu a logickehi mysleni. Duvera vuci zamestnancum.
Napsáno:duben 2021

platové podmínky, kolegové, variabilní pracovní doba
přístup vedení k podřízeným, v době krize si "chrání vlastní kůži" ale to je zřejmě všude stejné neváží si spolehlivých osvědčených pracovníků
Napsáno:září 2020

Práce v pohodě,ale změna v systemu odměňování mě donutila odejít.

Peníze včas Práce je dost Nadnárodní společnost
Napsáno:květen 2020

U této firmy máme ještě 3 komentáře, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma Volvo Group Czech Republic, s.r.o.?