V servisu panovala výborná nálada. Skvělý kolektiv. Pracovalo se s radostí
Když přijelo vedení, atmosféra se změnila na stresující. Zaměstnanci se báli odejít domů v době kdy jim skončila pracovní doba. Aby se nestali tématem diskuze jestli nemají náhodou málo práce, zda jsou vůbec potřební, nedej bože nahraditelní. Proto zaměstnanci zůstávali v práci do té doby, dokud se manažeři nevypovídali v zasedačkách a neodjeli.
-Komunikace s kolegy
-víceméně jde vše zařídit, včetně nečekaného volna.
-Vše se odvíjí od konkrétné pobočky.
-Plat roste s délkou zaměstnání
-Když člověk maká,tak relativní klid
-Alibismus (já ne,to ten druhej)
-Neřešení problémů, věc na pět minut se řeší rok
-Inovace nebo investice (je to na dlouhé lokte)
-Nepovinně povinné soboty 1x za 14dní :-D
-velice zajímavá a různorodá práce
-práce s nákladními vozy
-stabilita
-kolegové
-člověk se hodně naučí, hrabe se v motoru, převodovce i v elektronice
-školení
-hezké pracovní prostředí, dílna a celkově budova
-velice arogantní přístup a povýšenost nadřízených konkrétní pobočky
-všechna zodpovědnost se hazí na podřízené
-nedá se důvěřovat nadřízeným
-trochu jak za socialismu, jakmile se ozvete, jste v hledáčku nadřízených
-vyšší nadřízený se snaží věci "řešit", ale vůbec to neumí, nedá se s ním mluvit, celkově podle mě práci nezvládá tak, jak má, ale čísla v tabulce jsou důležitější
-řeší se hlavně tabulky a číslíčka, reálný chod nikoho nezajímá
-nereálné časy oprav, od kterých se odvíjí výkon "plat"
-když přijede nejvyšší nadřízený, všichni se musí chovat svatě, neuvolněná atmosféra
-nedostatečně zajištěné nářadí a jiné pracovní pomůcky, na určitý pracovní úkon, člověk si musí nějak poradit
-posměšky nadřízených ohledně méněcennosti vzdělání bez maturity
-obzvlášť neskutečně arogantní, někdy i agresivní a velice povýšené chování jednoho konkrétního nadřízeného, kvůli kterému odešlo spousty lidí a jsou na něj časté stížnosti, ale vedení to nezajímá, přestože svou práci odvádí spíše podprůměrně
-záleží hodně na pobočce, má zkušenost se týká pobočky kde bylo/je mé působení
Kolektiv. Ferove jednani. Moznost seberealizace. Lidskost a zaroven vysoka profesionalita.
Se vsim spokojenost.
Opportunity to learn new things
Inovativni prostredi. Firma otevrena novym napadum. Inspirativnost. Uzka spoluprace se zahranicni centralou, sdileni postupu a procedur. Vymena zkusenosti napric zememi. Moznost ucasti na skolenich, duraz na individualni rozvoj, kvalitu a spokojenost zamestnancu. Vse s uplatnenim zdraveho selskeho rozumu.
Freedom and independence
Kazdy zamestnanec mohl byt samostatny, mel svou pravomoc a nesl svoji odpovednost. Firma velmi podporovala samostatnost zamestnancu. Uplatneni postupu a procedur, ale vzdy take zdraveho rozumu a logickehi mysleni. Duvera vuci zamestnancum.
Did you find Volvo Group Czech Republic, s.r.o. interesting?
There are 3 more comments about this company, but we are not 100% sure yet that they were written by employees. What is the difference between a confirmed and an unconfirmed review?