Velmi přátelský kolektiv, volnočasové potkávání, velká podpora ze strany vedení i kolegů, rozvoj zaměstnanců v odborné rovině, benefity, home-office, smysluplná náplň práce, flexibilní pracovní doba, velká motivace všech v organizaci věci posouvat kupředu.
Individuální a skutečně lidský přístup k zaměstnancům.
Možnost velice flexibilní organizace vlastní práce.
Otevřenost vedení všech úrovní vůči "iniciativám zesdola", ať už se týkají více nebo méně vážných věcí.
Různorodý a přátelský kolektiv, v němž si svého parťáka najde snad každý — přinejmenším rozhodně nezůstane vyloučen.
Smysluplná práce v obecně prospěšné organizaci.
Činnost většinou vázaná na projekt — což je ale pro neziskový sektor běžné.
Vyšší míra svobody a zodpovědnosti za pověřenou činnost / sféru činnosti — nemusí to vyhovovat všem.
Organizace rozrůstá – personálně i činnostně – což může někdy znamenat jistý prostor pro vylepšení nastavení některých procesů. Ke zlepšení a kompenzaci čehož ale funguje nastavený mechanismus zpětné vazby a aktivní otevřenost vůči nápadům pro vylepšení.
Typ práce mi hodně vyhovuje, různorodá činnost, žádný stereotyp. Do toho mám skvělé kolegy a vedoucí, do práce chodím opravdu ráda, je to skvělé prostředí a ráda s nimi trávím i soukromý čas mimo pracovní dobu.
Naučila jsem se spoustu nových věcí ze svého oboru i mimo něj.
Je tu skvělý kolektiv lidí, kteří se podporují a vyjdou si vstříc, když je potřeba.
Možnosti mezioborové spolupráce jsou taky zajímavé.
Asi bych potřebovala vědět, že moje práce bude nějak oceněna, například mi tu chybí osobní ohodnocení, benefity nebo odměny před Vánoci. Je tu spoustu nadšených lidí, kteří odvádějí nadstandardní práci, kterou si často berou domů a opravdu se jí věnují. Vím, že je to neziskovka, ale bylo by dobré zavést alespoň nějaké roční bonusy. Mám dojem, že spoustu mých báječných kolegyň si může dovolit vykonávat s takovým nasazením svou práci za podprůměrný plat jen proto, že mají doma dobré zázemí. Jsem na tom podobně.
Oceňuji možnost vidět v zaměstnancích jejich potenciál a poskytnout jim dostatečnou možnost pro osobní růst. Velmi oceňuji vstřícný a pozorný přístup vedení k zaměstnancům.