Vězeňská služba České republiky

Činnosti v oblasti spravedlnosti a soudnictví

Výborné obědy
Vedení a celkový přístup k zaměstnancům
Napsáno:červen 2019

Skvělé stravování
Chybějící hodnocení práce. Špatně proškolení v Raksku - nepřipraví vás na výkon pozice, zvláště v interním PC systému. Nehodnotí se kvalita práce, ale pouze dodržování termínů. Chybějící podpora ve věcech, které se nedaří.

Výborné vztahy mezi kolegy
platové podmínky, práce ve vězeňství je nedoceněna

Výplata chodí pravidelně. Jinak asi moc pozitiv neni.
Nesmyslné požadavky. Žádné díky nebo slušné chování od nadřízených. Směšné prémie a osobní. Nutnost chodit pracovat z volna. Když není nějaký známý na vyšších místech, tak postup neexistuje.
Napsáno:listopad 2018

Prostor pro moji praci
Státní správa, mnoho zbytečně administrativy.

Vyhlídka na rentu (pokud se nezmění služební zákon)
Je toho na nás moc. Hodně zodpovědnosti -> po vydávání léků a krmení odsouzených, po prohlídky a předvádění desítek a desítek odsouzených v různých časových intervalech, kde jste na 300 odsouzených na ubytovně pouze 2 dozorci.

Možnost práce při studiu
Doporučuji studovat až po 2 letech u VSČR, práce je stereotypní, tudíž když vše zvládáte jak máte, máte čas na studium. Navíc, je tu možnost od ředitele věznice poskytnutí služebního volna na zkoušky, když se "upíšete" na 6 let služby. Kariérní postup ale u VSČR nečekejte ani s vystudovanou vysokou školou. Je to velmi těžké se prosadit, musíte mít značné kamarády "vysoko nahoře" .Pak se můžete vydat jinou cestou :)

Jistotá práce, jistota pěnez. Tento podnik vždy bude prosperovat, protože trestné činy budou i nadále páchány. A stát Vám vždy zaplatí za odvedenou práci.
Napsáno:duben 2019

Výplata přijde do 13. v měsíci, dovolená 6 týdnů. Po odsloužení 15 let následuje renta. To je asi tak vše.
Efektivnější využívání fin. prostředků. Více peněz do platů. Odměnit zaměstnance za to co umí a ne čí jsou kamarádi. Objektivní služební hodnocení. Více školeních v administrativních a právních věcech. Brát ohled i na soukromý život. Brát v úvahu psychickou náročnost práce a nepřetěžování příslušníků z důvodů nedostatku personálu. Větší týmová soudržnost. Lepší a více benefitů. Pochvala a uznání od nařízeních je jako přestupný rok. Ocenění za dlouhodobý přínos společnosti. Nešmírovat pracovníky kamerami, kamery mají být jen pro bezpečnost personálu a ne na odhalování nedostatků ve službě. Transparetní výběrová řízení a ne dohazování funkcí kamarádům. Vzdělání v oboru, tzn., že vedoucí výkonu trestu (mjr.) nebude mít zahradnickou školu. Napsal bych i více, ale je v této firmě tolik věcí, co bych změnil, že by se mi dřív vybil počítač.
Napsáno:duben 2018

Vězeňská služba je rodinný podnik a pokud nemáte nikoho známého na vysoké pozici a chcete dělat kariéru, tak tuto profesi nedoporičuji. Při výběrových řízeních vyhrává Bc. zdravé výživy na Ing. Bezpečnostních technologií.
Výběrové řízení by měla dělat externí firma a ne VS. Jde zde pouze o známosti a ne zkušenosti.
Napsáno:březen 2018

Jistá práce s jistým platem. Slušný plat je, ale až po mnoha letech služby. Více méně nulové benefity. Ohodnocení není podle odvedené práce, ale podle sympatií nadřízeného.
Spravedlivé ohodnocení řadových zaměstnanců, v rámci osobních příplatků, odměny za které se člověk nemusí stydět.
Napsáno:březen 2018

Jen že do 15 byla výplata na účtě
Vše, chování, mzdu práci
Napsáno:leden 2018
Zaujala / nezaujala vás firma Vězeňská služba České republiky?