Geetoo Technology s.r.o.

Na IT výborný kolektiv odborníků, kteří spolupracují při plnění náročných úkolů a neustále rozvíjejí své dovednosti. Zajímavá je i možnost home-office.
nic zásadního mě nenapdá
Napsáno:březen 2024

Pracují zde skuteční experti, kteří se dokáží o své znalosti podělit s ostatními. Je tu dobrá atmosféra a mám pocit, že firma jde směrem k obrovskému růstu.
Pomohl by lepší systém v zadávání úkolů.
Napsáno:březen 2024

Přátelská atmosféra a skvělý kolektiv Otevřená a transparentní komunikace Teambuildingové aktivity a společné akce Neustálý profesní rozvoj Možnost kariérního růstu Možnost občasné práce z domova
Množství informací může být zpočátku zahlcující, zvláště pro ty, kteří nejsou s IT tak sžití. Ale neztrácejte naději! Vždy se máte na koho obrátit a kolegové vám rádi pomohou, když si nebudete vědět rady.
Napsáno:březen 2024

V Geetoo ocenuji hlavne osobni pristup ke kazdemu jednotlivci. Navic jsou vsichni velice mili a vstricni. Stejne tak si vazim skveleho pristupu k rodinam s detma, neni to bohuzel beznou veci, ale v Geetoo jsou vsichni chapavi a snazi se velice pomoct v kazde situaci.
Nic bych nemenila!
Napsáno:květen 2021

Ve firmě velmi oceňuji hlavně přátelské prostředí. Majitelé mají opravdový zájem na tom, aby jejich zaměstnanci byli spokojeni. Práce v této firmě mi umožňuje skloubit pracovní život s rodinným, za což jsem velmi vděčná.
Napsáno:květen 2021

Som v tejto oblasti nova, stale sa nieco nove naucim. Kazdodenna Skola.
Zatial vsetko klape za mna
Napsáno:květen 2021

Nejvíce oceňuji pohodovou atmosféru v týmu. Nepanuje tady nevraživost mezi lidmi a všichni spolu skvěle vycházejí. Pracovní náplň je pestrá, není to prostě korporát kde je vše nalinkované, občas je potřeba najít si cestu i v tom co člověk nikdy nedělal, ale o tom to ve finále je. Je tu opravdu prostor na seberealizaci a uplatnění vlastních nápadů.
Nic. Neměnila bych.
Napsáno:leden 2021

Pravidelné vyhodnocení benefinů - Jednou ročně se vyhodnocují benefity podle toho, jestli se používají apod a jsou aktualizovány. Možnost hybridního režimu (HO, on-site)
Napsáno:červen 2024

V Geetoo jsem zaměstnaná více než rok. Proč sem chodím ráda? V práci trávíme podstatnou část dne, je pro mě pro to velmi důležité, abych se tu cítila dobře. Kolektiv je velmi přátelský a nebojím se říci, že je zde doslova rodinná atmosféra. Ačkoliv jsme tu v pestrém složení, věk, pohlaví, vzdělání všichni spolu dobře vycházíme. Na Geetoo se mi líbí, že dává příležitost i ženám, což není v IT oboru příliš obvyklé. V Geetoo se nesetkáte se svazujícími pravidly korporátu, schvalovací procesy zde netrvají několik týdnu. Firma má svoji vizi, cíle a plány – společně se svým týmem mám možnost je naplňovat , rozvíjet a posouvat dál.
Z oddělení:Nákup
Napsáno:květen 2021

Skvělý kolektiv, přátelská atmosféra, příjemné prostředí a každodenní zábava zaručena. Oceňuji hlavně to, že nejsme jen kolegové, ale jsme parta lidí, která se sejde i mimo práci :)
Za těch pár let ve firmě můžu zmínit jen to, že se firma stále posouvá a hledá nové možnosti, jak vylepšit pracovní podmínky. Líbí se mi, že nové nápady vyslechne i z řad zaměstnanců a přikládá jim svou váhu při rozhodování.

Možnost kariérního postupu
Geetoo se průběžně rozrůstá a vznikají nová pracovní místa včetně nových pozic. Pokud někomu nevyhovuje aktuální pozice, otvírá se možnost přesunu na jiné oddělení. Určitě prostor pro kariérní postup v Geetoo je.
Napsáno:květen 2021

Zaujala / nezaujala vás firma Geetoo Technology s.r.o.?