Vyhovovalo mi, že je to malá firma (pobočka Ostrava)
V této firmě jsou lidé pouze zaměstnanci. Firma je jen využívá, ale neocení. Firma by si měla uvědomit, že jsou to právě zaměstnanci, kteří jim vydělávají peníze.
+ příjemná kolegyně v oddělení
+ slušné platové ohodnocení
+ možnost využití home office
- špatná komunikace mezi odděleními
- přehazování pracovních odpovědností mezi odděleními, často práce předelegována nakonec do controllingu
- chaotické a špatné zaškolení na pozici
- velmi špatně fungující logistické oddělení, které má přímou vazbu na finance/controlling a jiné oddělení
- žádná zastupitelnost na pozici a po neočekávaném dřívějším odchodu 1 kolegyně z oddělení bylo nutné okamžitě převzít hlavní pracovní aktivity podstatě bez pomoci někoho jiného z firmy
Jednání nadřízených rozhodně, nejednaji se všemi stejně, podle toho zda se přáteli či ne a zda jsou kmenovinebo agenturní, obrovské rozdíly vpristupu k zamestnancum
Práci v týmu mladých lidí
Průměrný věk zaměstnanců ve vyrobe je zhruba kolem 30let,možná o nemnoho vice
Pracovní pozice operátora výroby ve firmě HP PELZER nevyžaduje žádné předchozí zkušenosti, neboť jde o jednoduché úkony, snadno zapamatovatelne a hlavně stále dokola se opakující. Něco jako lidský robot, ovšem tak je to všude na takové pozici. Rozhodně se zde není možný kariérní postup, i po letech si vyděláte pouze při prescasech.
Přístup nadřízených byl otřesný kdo se s nimi netýkal mimo práci ve volném
čase, byl velmi znevýhodněny ,dáván na nejhorší pozice bez možnosti
střídání. Pokuty za nesmysly. Otřesné podmínky ,nadměrné horko,toxické látky
rozprasovány do prostředí a fyzicky velmi náročná práce za ty peníze to
nestálo ani omylem.
Neplati predcasy, kdyz jsem nemocny vezmou me cele osobni ohodnoceni i kdyz marodil po dlouhe dobe. Pristup k zamestnancu katastrofa. Na ranni smen me oznami ze mam prijit na nocni. Neustale narizovani prescasu. A na vyplate neni poznat nic. Katastrofa