European Data Project s.r.o.

Výroba her a hraček

osobní rozvoj - stále se je co nového učit vstřícní kolegové
Napsáno:březen 2023

Kolektiv Zapracování Ohled, když si člověk v některých ohledech nebyl jistý Když byl člověk příjemný na hosty, byli hosté hrozně milí Domluva o například prohození směny s jinými kolegy Party pro hosty, člověk se mohl obléknout do sobě pohodlného oblečení a nebyl pořád jen ve firemním úboru
Personální strava, kolikrát se opravdu nepovedla, nebo i jen malá možnost výběru Občas až moc stresující směny, i když za to mohl spíš větší počet hostů na málo číšníků a kuchařů Leckdy se stalo, že člověk z nedostatku zaměstnanců nemohl dostat dovolenou
Napsáno:srpen 2019

Volnější pracovní morálka a zrovna u mě je to i kariérní postup
Trochu zastaralejší přístup k vedení společnosti a žádné benefity
Napsáno:únor 2019

zázemí velké firmy = jistý měsíční příjem
nevím
Napsáno:únor 2018

Co se mi tehdy velice líbilo a rád vzpomínám dodnes bylo stravování.Tedy velký výběr a chutné.
Kdybych mohl,změnil bych výrobu herních automatů na něco jiného.Tyto automaty jsou stroje na lidské neštěstí.
Napsáno:únor 2018

snad řekněme pracovního nasazení, nabuzení od šéfa, které přinášelo kýžené ovoce - rychlost realizace a následná spokojenost po dohotovení projektů, Mj. i proto, že firma nelpěla na zatěžujícím byrokratockém certifikátu ISO. Fungovalo to i bez něj a pokud vím firma prosperuje nadmíru dobře. Avšak do firmy jsem nastoupil v r.1997, kdy prakticky začínala a opustil v r.2003 takže popis se vztahuje na tehdejší poměry. Od té doby, pokud vím se podstatně rozrostla, což pravděpodobně přineslo i změny v logistice a kompetencích. Tedy díky tomuto časovému odstupu nevím, jak dalece se dají využít mé informace
viz předešlé odpověď - po časovém odstupu 14 let a změnách za tu dobu se nemohu vyjádřit k akttuálnímu stavu
Z oddělení:Výzkum, vývoj
Napsáno:září 2017

U této firmy máme ještě 17 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?

Zaujala / nezaujala vás firma European Data Project s.r.o.?