stoba Precizní Technika s.r.o.

přesné obrábění pro automotive

Silný tým, inovativní technologie, dobrá pracovní atmosféra a spolehlivý zaměstnavatel - to vše na vás čeká ve společnosti stoba Brno. Jsme stabilní firma s dlouholetou tradicí. Vyrábíme vysoce přesné komponenty na míru podle požadavků zákazníka. Chceš dělat ve firmě, která má budoucnost? Komponenty, které vyrábíme v Brně můžeš najít například ve Tvém autě! Baví Tě high tech? Některé z našich strojů jsou celosvětově unikátní a najdeš je pouze u nás!

Změna přístupu vedení. Rozvoj zaměstnanců. Směr společnosti.
Neefektivnost některých zasedání, vytíženost některých operátorů a některých kancelářských pozic, vytíženost strojů. Věřím, že se na všem pomalu ale jistě pracuje. :)
Napsáno:říjen 2024

Dlouho jsem hledala firmu, kde lze skloubit pracovní a rodinný život, kde převládá přátelská a rodinná atmosféra. Firma stoba Precizní Technika je ideální volbou. Kolektiv je zde skvělý, lidé jsou nejen profesionální, ale také ochotní a podporující, což vytváří prostředí, kde se každý cítí jako součást větší rodiny. Jedním z hlavních benefitů je perfektní prostředí pro růst a seberealizaci anebo práce na zajímavých projektech. Člověk se zde rozhodně nenudí :-)
Parkování u firmy je trošku prekérka...ale jde to nějak...
Napsáno:září 2024

každý den se naučím něco nového a jsem schopná věci měnit a ovlivňovat
myslím, že by firma mohla být v některých ohledech flexibilnější

I like to work here.
Sometimes with the payment.
Napsáno:září 2024

Jak by mi to sedlo ve společnosti stoba Precizní Technika s.r.o.?
Výborný kolektiv, dobrá práce, spokojenost po všech stránkách
ne
Z oddělení:Kvalita, kontrola kvality
Napsáno:září 2024

Pozitivní pro mě je mzda, investice vedení do hezkého pracovního prostředí, flexibilní pracovní doba, nadřízený, se kterým se vždy domluvím. Lidský přístup a fajn kolegové.

Přátelský tým
Nedodržování pravidel
Napsáno:listopad 2023

Jediná věc klid na pracovišti.
Nové vedení společnosti už tolik přátelské není. Neprofesionální přístup a ignorace stávajících problémů je příčinou vysoké zaměstnanecké fluktuace v poslední době, jež jsem byl součástí. Téhle firmě se vyhněte obloukem!!!
Napsáno:září 2023

Zatím nejlepší kolektiv kolegů na hale. Můj přímí nadřízený byl vždy lidský a férový chlap se kterým se dalo vždy a na všem dohodnout ke spokojenosti všech. Práce po zaučení byla jednoduchá, dobře a lehce proveditelná.
Vedení tuto firmu, už v době kdy jsem nastoupila, vedlo špatným směrem. Nad vším bylo vždy nejpřednější vyrobit normu. Je tu spousta nepříjemných benefitů o kterých se člověk dozví buď až když nastoupí anebo když už tam nějakou chvíli dělá.

Neformální pracovní atmosféru
Protože s většinou kolegů můžete mluvit otevřeně a na rovinu.

Práci v mezinárodním prostředí
Pomalu, ale jistě začíná být v této firmě více cizojazyčných pracovníků než čechů.
Napsáno:září 2023

stravenky 100kč, na které přispívá firma 55% pouze dovolená 20 dní 2 dny sick days, až po odpracovaných 3 letech... žádný 13 plat a to se firmě daří... vánoční večírek formou oběda a balíček čokolády i poděkování vedení...za celoroční práci tuto firmu doporučuji pouze absolventům
vedení -špatná organizace práce, vedoucí se tváří prátelsky a při tom Vás pomlouvá... jen sliby o přidání platu a nepřidají ani korunu a přitom práce je hodně...
Napsáno:listopad 2019

Podívejte se, jestli pro vás má tato firma pozici

Nikdy nevíte, kdy na nějakou narazíte.
Zobrazit pozice na webu firmy
Zaujala / nezaujala vás firma stoba Precizní Technika s.r.o.?