Oceňuji možnost zkráceného úvazku kvůli škole. Perfektně se mi i ve zkouškovém období je schopný tým přizpůsobit. Všichni dbají na to aby se kolegové okolo cítili v pohodě a fajn. Kolegové poradí vždycky, ve všem mi vyjdou vstříc a co se debat týče, tak se to občas zvrhne ve vášnivou debatu o seriálech na 15 minut.
Na to, jestli mi něco chybí se mě nadřízení ptají na pravidelné bázi. Snaží se mi maximálně vyhovět.
V GoodCallu jsem nejvíce spokojená s pracovní a přátelskou atmosférou. To je pro mě nejdůležitější faktor.
Skvělá je taky naše flexibilita. Není tu žádný stres. Když člověk přijde nebo odejde o pár minut později/dříve. To si myslím, že je taky dost důležitý. Necítit v tomto ohledu tlak.
Nejpokrokovější agentura na trhu. Sleduje světové trendy, díky nímž je vždy napřed před ostatními personálními agenturami.
Otevřená komunikace napříč firmou i s vedením.
Možnost skloubit rodninný život s pracovním.
Neomezená možnost výdělku. Fixní mzda nad průměrem ve srovnání s konkurenci.
Podpora vedení ve všech oblastech.
Flexibilní pracovní doba, možnost home office.
Přátelské a rodinné prostředí - ne jako v korporátních agenturách.
Možnost se pravidelně a zdarma vzdělávat v Recruitment Academy.
U této firmy máme ještě 10 komentářů, ale nejsme si zatím na 100 % jistí, že je opravdu psali zaměstnanci. Jaký je rozdíl mezi potvrzeným a nepotvrzeným hodnocením?