Výborný kolektiv (kolegové jsou vždy ochotni pomoct, trávíme spolu čas i mimo pracoviště). Bohatý benefitní systém pro zaměstnance, podpora sportovních aktivit. Flexibilní pracovní doba. Internal knowdledge sharing (šklení, konference, apod.).
Az do nedavna skvely kolegove. Bohuzel v dnesni dobe Certicon zacal najimat lidi za kazdou cenu, aby mohl bodyshopovat.
Managment: Vedeni Certiconu nema naprosto zadnou uctu k zamestnancum. Naprosto jim nezalezi na vztahu s klienty. Pokud si stezujete, je vam receno, ze jste prehnane kriticti.
Platove ohodnoceni: Prez rok se zavadel katalog pozic. HR je schopno klamat, aby udrzeli zamestnance.
HR: HR si nevi rady jak na lidi, naprosto nechapu co drzi zamestnance na pracovisti. Pouzivaji taktiku slibu, ktere neustale protahuji.
Fluktuace: Prazska pobocka se pomerne rychle vyprazdnuje. Schopni lide odchazi a neschopni lide se udrzuji na projektech za kazdou cenu.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu, jsme ale pevně přesvědčeni, že takovéto hodnocení neodráží všeobecné vnímání firmy. Snažíme se ke každému jedinci přistupovat individuálně, a to jak v jeho hodnocení, tak v možnosti růstu a požadavky i potřeby všech zaměstnanců se snažíme respektovat a vycházet jim maximálně vstříc. Členy našich týmů si pečlivě vybíráme a během pracovních pohovorů nás zajímají nejen technické dovednosti a znalosti uchazečů, ale i jejich preference související s firemní kulturou.
Velká volnost, samostatnost a pohoda v práci. Firma sama o sobě v podstatě nemá projekty a tak se nikdo nežene za releasy.
Až příliš velká pohoda - firma nemá dlouhodobý plán a zajímá se jen o vyfakturované hodiny zákazníkům, za které každý měsíc dostane zaplaceno. To vede ke stagnaci profesního růstu zaměstnanců a motivuje to firmu najímat nekvalitní lidi, za které fakturují stejně, jako za tahouny. Tím trpí vztah se zákazníky a na základě toho musí firma šetřit na zaměstnancích, což jen problém prohlubuje, protože z firmy utíkají šikovní lidé. Vedení firmy přestalo téměř úplně komunikovat se zaměstnanci a svou neschopnost skrývá za globální, ekonomické a geopolitické důvody, ale většina pravdy je trochu někde jinde...
někteří manažeři neumí pracovat s lidmi a nemají žádnou manažerskou průpravu.
Děkujeme za vaši zpětnou vazbu, velmi si jí ceníme. Chtěli bychom ale podoktnout, že v naší firmě dáváme prostor pro růst i méně zkušeným zaměstnancům, kteří mají chuť se dále rozvíjet. Proto jsme zahájili manažerskou akademii, kde mohou dosavadní manažeři své zkušenosti prohlubovat. V poslední době se značně věnujeme zejména rozvoji manažerů v oblasti soft-skills a práce s lidmi.
Večer deskových her
Ukliďme Česko